Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: «Εμείς θέλουμε να εκλέξουμε πρόεδρο, όχι παρουσιαστή»

Τη θέση του για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στο Action 24, ο πρώην Υπουργός επί Αλέξη Τσίπρα άσκησε δριμεία κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη μιλώντας για «μάχη της ψαροταβέρνας» και θέσεις που «είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά.

«Εδώ υπάρχει μια ομάδα “συντρόφων”» που οι αρχές που εκφράζουν είναι ξένες με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη προοδευτική παράταξη. Ο Κασσελάκης τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος έχει διατυπώσει θέσεις που είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά, όπως αυτή για το ΝΑΤΟ ότι είναι ιερή συμμαχία.

Παράλληλα ο Πέτρος Παππάς είπε ότι πρέπει στρατευμενός σε αντιπολεμική διαδήλωση να έχει πειθαρχικές ευθύνες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα 3 στρατευμένοι να έχουν σήμερα πρόβλημα. Το ζήτημα το ανέδειξε ο Πέτρος Παππάς με τον Θάνο Πλεύρη.

Ο Κασσελάκης πρέπει να φύγει, ηττήθηκε στις ευρωεκλογές. Ο Κασσελάκης θα χάσει. Όσοι είναι υποψήφιοι έχουν διατυπώσεις πολιτικές θέσεις, ο κ. Κασσελάκης δίνει τη μάχη της ψαροταβέρνας. Έχει κάνει μια ομάδα περιφερόμενων και θα μας πει για το πόσο ακριβή είναι η ταραμοσαλάτα και το τσίπουρο. Δηλαδή εικόνα.

Εμείς θέλουμε πολιτική διαδικασία στο συνέδριο, να μπούμε σε πολιτικές ουσίας και στη συνέχεια να εκλέξουμε πρόεδρο που να τα εκφράζει αυτά. Δεν θέλουμε παρουσιαστή στο κόμμα μας».

φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί