Πολάκης: Πολιτικό σχέδιο για έναν ΣΥΡΙΖΑ του 5% δεν με αφορά ούτε πρόκειται να υπάρξει

Δεν αποσύρει το εξώδικο ο Στέφανος Κασσελάκης, λέει ο Παύλος Πολάκης, μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήρθα στην ώρα μου τίμησα αυτα που είχα πει. Προσπάθησα να προσφέρω στην πορεία προς το συνέδριο. Οι συνυποψήφιοι μου – έθεταν ως προϋπόθεση την απόσυρση του εξώδικου. Το ίδιο έκανα και εγώ.

Όπως καταδίκασα την επιλεκτική διαρροή, που δεν έχει πια κανένα νόημα γιατί και τα 5 είναι δημόσια, είπα και εγώ στον Κασσελάκη να το αποσύρει», είπε αρχικά ο Παύλος Πολάκης, προσθέτοντας πως ο ίδιος «δήλωσε ότι δεν θα το κάνει. Είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε δικαστικές διώξεις είναι και αυτό ένα προχώρημα», σημείωσε ο βουλευτής Χανίων.

Και πρόσθεσε: «Με βάση αυτά ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην επί της ουσίας συζήτηση. Αποχώρησε. Ο Φάμελλος δεν ήρθε και αυτός είχε βάλει το ζήτημα της απόσυρσης του εξώδικου».

Συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ έχω να πω ότι το πολιτικό σχέδιο για έναν ΣΥΡΙΖΑ του 5% που θα ασχολείται με τα δικαιώματα η ενός που θα γίνει προσαρτήματα μιας κυβέρνησης δεν με αφορά και δεν πρόκειται να υπάρξει».

Parapolitika – Eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί