Ζαχαριάδης κατά Κασσελάκη: Έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ».

Κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του κ. Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψηφίων, είπε ότι «για να υπάρξουν βήματα οικοδόμησης της εμπιστοσύνης πρέπει να ομαλοποιηθεί ένα κλίμα το οποίο πυροδοτήθηκε με απόλυτο τρόπο τις προηγούμενες ημέρες. Εξώδικο δεν έχει κάνει κανείς και σε κανέναν, ποτέ. Ποτέ δεν έχω δει στην Ελλάδα σε κανένα κόμμα να συμβαίνει αυτό».

Ερωτηθείς αν θα πάρουν πίσω τα περί διαγραφής Κασσελάκη στην περίπτωση που ανακαλέσει το εξώδικο, απάντησε πως «θεωρώ ότι έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά γιατί ξεκινάει να λέει για μαύρα ταμεία, μετά τα ανακαλεί.

Ξεκινάει να λέει για κουκουλοφόρους και για πραξικοπήματα, δεν τα έχει ανακαλέσει. Μετά στέλνει εξώδικο. Αυτή είναι μια συμπεριφορά κλιμάκωσης της έντασης άνευ προηγουμένου στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, που κατά τη γνώμη μου στο τέλος της διαδρομής δεν έχει μια διεκδίκηση ενός κόμματος, αλλά τη διάλυσή του και αυτό πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί».

«Φαίνεται ότι η στόχευση του Κασσελάκη δεν είναι να είναι εντός κούρσας, αλλά είναι μια τοξική συμπεριφορά η οποία διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον υπονομεύει, και πολιτικά και σε όλα τα επίπεδα», συμπλήρωσε.

Parapolitika – Eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί