Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χαρούμενος πως θα γίνει ξανά παππούς – Βίντεο

Η Τίφανι Τραμπ και ο σύζυγός της, Μάικλ Μπουλός, περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πατέρας της Τίφανι, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος μοιράστηκε τα μεγάλα νέα σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Detroit Economic Club, έγραψε η ρεπόρτερ του CNN Alayna Treene μέσω του X την Πέμπτη.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι ο Τραμπ είπε ότι η Τίφανι είναι μια «πολύ εξαιρετική νεαρή γυναίκα» και «θα κάνει ένα μωρό. Οπότε είναι ωραίο.”

Εκτός από τα παιδιά της Ιβάνκα, ο Ντόναλντ έχει επίσης εγγόνια από τους γιους του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και Έρικ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τζούνιορ, από την πλευρά του, έχει τις κόρες Kai , 17, και Chloe, 10, και τους γιους Tristan, 13, και Spencer, 12, με την πρώην σύζυγό του Βανέσα Τραμπ.

Ο Έρικ, εν τω μεταξύ, έχει έναν 7χρονο γιο που πήρε το όνομά του και μια 5χρονη κόρη που ονομάζεται Καρολίνα, με τη σύζυγό του Λάρα Τραμπ.

Το μεγαλύτερο εγγόνι της οικογένειας Τραμπ, η Κάι, έγινε πρωτοσέλιδο νωρίτερα φέτος όταν εκφώνησε μια ομιλία στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών το 2024.

«Για μένα, είναι απλώς ένας κανονικός παππούς», είπε η έφηβη για τον Ντόναλντ, 78 ετών, μπροστά σε ένα κατάμεστο κοινό τον Ιούλιο.

«Μας δίνει καραμέλες και αναψυκτικά όταν οι γονείς μας δεν κοιτούν. Πάντα θέλει να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο. Όταν έφτιαξα τον κατάλογο υψηλής τιμής, το τύπωσε για να δείξει στους φίλους του πόσο περήφανος ήταν για μένα».

Ο Ντόναλντ ανυπομονεί ξεκάθαρα να αποκτήσει άλλο ένα εγγόνι, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει μυστικά τα νέα.

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί