Αυτοί στηρίζουν ανοιχτά πλέον τον Χάρη Δούκα! Θα καταφέρουν την ανατροπή την Κυριακή;

Πλησιάζει η Κυριακή του δεύτερου γύρου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ!

Βάσει δημοσκοπήσεων προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο Χάρης Δούκας δεν τα έχει παρατήσει!

Παίρνει ισχυρή στήριξη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, από το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, το οποίο βλέπει ίσως καλύτερες πιθανότητες για ένωση με τους παπανδρεϊκούς του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο κόμμα, το οποίο θα προσπαθήσει να εμπνεύσει, προκειμένου να έχει πιθανότητες να διαδεχθεί την Νέα Δημοκρατία στην υλοποίηση των πολιτικών της νέας εποχής στην Ελλάδα!

Σε άρθρο του στην Καθημερινή, ο Νίκος Παπανδρέου τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Χάρη Δούκα! Στην ίδια γραμμή κινείται λογικά και ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και άλλα στελέχη!

Οι παπανδρεϊκοί θεωρούν πως ο Νίκος Ανδρουλάκης σπατάλησε πολύτιμο χρόνο και δεν θέλουν να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία!

Για παράδειγμα, ο Δημήτρης Ρέππας έδειξε Χάρη Δούκα, δηλώνοντας στο OPEN πως «η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι ένα στοιχείο που θα προσθέσει στην προσπάθεια αυτή να ανακάμψει και να ολοκληρώσει με επιτυχή τρόπο αυτή την δυναμική τροχιά προς την κυβερνητική εξουσία»

Στο ίδιος μήκος κύματος κινούνται και άλλοι, όπως ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος εκφράστηκε υπέρ του Χάρη Δούκα, μιλώντας στον Αθήνα 9.84!

Μένει να φανεί αν αυτή η στήριξη, θα είναι αρκετή, προκειμένου να γίνει η ανατροπή την Κυριακή και το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει ηγεσία!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περιμένει το αποτέλεσμα!

Ποιός συμφέρει το Μέγαρο Μαξίμου να εκλεγεί;

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί