Απίστευτο βίντεο: Τάισε ένα ρακούν και μετά αυτό έφερε…ολόκληρη ομάδα!

Παρά το γεγονός ότι ταΐζε τα ζώα για δεκαετίες, η γυναίκα της Ουάσινγκτον αποκάλυψε ότι έγιναν πρόβλημα μόλις πριν από έξι εβδομάδες.

Μια γυναίκα δεν σκέφτηκε πολύ να ταΐσει τα ρακούν κοντά στο σπίτι της μέχρι που σχεδόν 100 από αυτά εμφανίστηκαν στην αυλή της.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ανώνυμη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία αφού δεν μπόρεσε να μπει στο σπίτι της στο Πούλσμπο της Ουάσιγκτον , λόγω εισβολής ρακούν. Σύμφωνα με τον Kevin McCarty, εκπρόσωπο του σερίφη της κομητείας Kitsap, η γυναίκα εξήγησε ότι ο μεγάλος αριθμός ρακούν στην αυλή της ξεκίνησε πριν από περίπου έξι εβδομάδες, αλλά τα ταΐζε για περισσότερα από 35 χρόνια.

«Κατά κάποιο τρόπο η έννοια ότι εδώ υπάρχει φαγητό κυκλοφόρησε στη χώρα των ρακούν και εμφανίστηκαν όλα στο σπίτι της περιμένοντας ένα γεύμα», είπε η McCarty στην τοπική θυγατρική του NBC KUSA . Όταν οι αναπληρωτές αξιωματικοί εμφανίστηκαν για να εξετάσουν τη σκηνή, «σοκαρίστηκαν» όταν βρήκαν 50 έως 100 ρακούν στην ιδιοκτησία.

«Δεν είχαν ξαναδεί τόσα πολλά ρακούν σε ένα μέρος. Κανείς δεν θυμάται ποτέ ότι στριμώχτηκε από μια αγέλη ρακούν. Αυτή ήταν η πρώτη», θυμάται ο McCarty.

Σύμφωνα με μια από τις γειτόνισσες της γυναίκας, την Wendy Cronk, παρατήρησε επίσης την αύξηση των ρακούν τον «τελευταίο μήνα περίπου», είπε στο KUSA.

«Είχα πολλά ρακούν στην αυλή πρόσφατα. Τα σκυλιά μου έχουν τσακωθεί πολλές φορές με ένα ρακούν. Έπρεπε μάλιστα να πάω ένα από τα σκυλιά μου στον κτηνίατρο μετά από τσακωμό με ένα ρακούν. Και έχω επίσης παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα χτυπημένα ρακούν στον κεντρικό δρόμο εδώ».

Πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι το πρόβλημα θα λυθεί και ο γείτονάς της θα σταματήσει τώρα να ταΐζει άγρια ​​ζώα. «Ελπίζω απλώς να παρέμβει κάποιος και να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα… και ελπίζω ότι θα σταματήσει να το κάνει», είπε ο Κρονκ.

Μετά την έρευνα, ο McCarty είπε ότι κανείς δεν δαγκώθηκε ή δεν δέχτηκε επίθεση και η γυναίκα παραπέμφθηκε στο Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Ουάσιγκτον.

«Αυτό είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα που δημιούργησε η ίδια, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει», είπε ο McCarty.

Ο Μίρ είπε ότι ένας ειδικός στις συγκρούσεις άγριας ζωής της υπηρεσίας συναντήθηκε με τη γυναίκα, η οποία σταμάτησε να ταΐζει τα ζώα.

«Τα ρακούν φαίνεται να έχουν αρχίσει να διασκορπίζονται τώρα που δεν τρέφονται πλέον και χαιρόμαστε για το θετικό αποτέλεσμα αυτής της υπόθεσης», έγραψε ο Μίρ.

«Είναι πολύ απλό», πρόσθεσε ο McCarty. «Μην ταΐζετε άγρια ​​ζώα. Όταν τα άγρια ​​ζώα έχουν μια αξιόπιστη πηγή τροφής, θα συνεχίσουν να επιστρέφουν σε αυτήν. Και αυτό έκαναν αυτά τα ρακούν μέχρι να ξεφύγει ο αριθμός των ρακούν που περίμεναν ένα γεύμα».

Ο σερίφης της κομητείας Kitsap δημοσίευσε ένα βίντεο της ομάδας των ρακούν στο X/Twitter με τη λεζάντα: “On Patrol: Raccoon Invasion”.

Στην ενότητα σχολίων, πολλοί άνθρωποι επέκριναν τη γυναίκα ότι ξόδεψε δεκαετίες για να ταΐσει τα άγρια ​​ζώα.

«Έτσι αυτή προκάλεσε αυτό το πρόβλημα. Και τώρα μάλλον θα καταλήξουν να χρειαστεί να σκοτωθούν, σωστά; Παγιδέψατε και μετακινήσατε περίπου 100 ρακούν; Ποιον κοροϊδεύουμε. Υπέροχη κυρία», έγραψε ένας σχολιαστής. «Και οι γείτονές της πρέπει απλώς να την ΑΓΑΠΟΥΝ».

Ένας άλλος σχολιαστής συμφώνησε: «Μοιάζει σαν κάποιος να παραπονιέται για τους γλάρους όταν τους ταΐζουν πρόχειρο φαγητό στην παραλία».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί