Προειδοποίηση Ρωσίας σε Ισραήλ για το Ιράν! Όλο και ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στην Μ. Ανατολή, vid

Η δήλωση Λαβρόφ ήταν ξεκάθαρη

«Εάν το Ισραήλ χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, θα ήταν μια πολύ σοβαρή πρόκληση»

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, καταθέτοντας επίσημη παρέμβαση της Ρωσίας στην διαμάχη στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το Sputnik!

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας ελέγχει αυστηρά τις πυρηνικές δραστηριότητες του Ιράν, αλλά ο οργανισμός δεν βλέπει στοιχεία ότι η Τεχεράνη τις μεταφέρει σε στρατιωτικό κανάλι, πρόσθεσε ο Λαβρόφ!

Σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό, σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην επαρχία Σεμνάν του Ιράν στις 5 Οκτωβρίου – εν μέσω της κλιμάκωσης της σύγκρουσης με το Ισραήλ, έχοντας προκαλέσει ντόμινο δημοσιευμάτων, σχετικά με το αν ήταν ή όχι η πρώτη πυρηνική δοκιμή του Ιράν (ΕΔΩ οι λεπτομέρειες)!

Οι Ρώσοι έσπευσαν και τότε να σηκώσουν ασπίδα πάνω από το Ιράν, διαψεύδοντας πως πρόκειται για πυρηνική έκρηξη! Πλέον προειδοποιούν το Ισραήλ για πιθανή επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της περσικής χώρας!

Ή με μία φράση: Η Ρωσία δηλώνει «παρών» στην αντιπαράθεση της Μέση Ανατολής

Σημειώνεται πως, πριν έναν περίπου χρόνο, κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Λικούντ στο Ισραήλ, Αμίρ Ουάιτμαν, – κατά πολλούς το Νο 2 στο κόμμα του Μπέντζαμιν Νετανιάχου – ανέφερε πως η Ρωσία και ο Πούτιν θα πληρώσουν το τίμημα της υποστήριξής τους στην Χαμάς σε μία πρωτοφανής απειλή πολέμου!

Πλέον η Μόσχα τοποθετήθηκε και υπέρ του Ιράν! Τι θα ακολουθήσει;

Θυμηθείτε το περσινό βίντεο του Russia Today:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί