Δημοφιλές παιχνίδι από τη δεκαετία του ’90 επιστρέφει και παίζεται μανιωδώς! Βίντεο

Εάν ήσασταν στο δημοτικό σχολείο στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​λέξη Tamagotchi πιθανότατα φέρνει στο νου ζωντανές αναμνήσεις από το παιχνίδι με τις συσκευές μεγέθους παλάμης στο διάλειμμα ή τον κρυφό έλεγχο του κατοικίδιου ζώου σας κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Τα Tamagotchi – οι ψηφιακές συσκευές στις οποίες οι χρήστες μπορούν να φροντίζουν ένα εικονικό κατοικίδιο – είναι τα χιλιοπουλημένα προϊόντα της νεότερης γενιάς από τα τελευταία χρόνια, που επιστρέφουν στην ακμή τους τη δεκαετία του ’90.

Η Bandai Namco, η μάρκα πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι, ανέφερε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις διπλασιάστηκαν από το 2022 έως το 2023, με τη ζήτηση τόσο υψηλή που η εταιρεία άνοιξε ακόμη και το πρώτο της κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος, σύμφωνα με το BBC .

Ενώ η τάση των Tamagotchi αυξάνεται – οι λάτρεις του στυλ έχουν διαμορφώσει ακόμη και το μπρελόκ στα πορτοφόλια τους ως παιχνιδιάρικο αξεσουάρ για τσάντα – το παιχνίδι των 20 δολαρίων έχει υποστεί μια αναγκαία ανανέωση από τότε που κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

«Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε με φίλους, μπορείτε να παίξετε σε Wi-Fi και να κατεβάσετε διαφορετικά αντικείμενα και αυτό πραγματικά καταπολεμά την αίσθηση κούρασης που μπορεί να είχατε με κάποια προηγούμενα μοντέλα», δήλωσε στο BBC η Priya Jadeja, η διευθύντρια μάρκας Tamagotchi.


Η υπόθεση του Tamagotchis είναι απλή: Οι χρήστες είναι επιφορτισμένοι με την ευθύνη της φροντίδας ενός εικονικού κατοικίδιου ζώου, αλλά το να μην φροντίζουν τα πλάσματά τους…μπορεί να τα αναγκάσει να χαθούν.

«Έχει να κάνει με την ανατροφή, τη φροντίδα ενός μικρού εικονικού κατοικίδιου και αυτό το βασικό ανθρώπινο συναίσθημα της φροντίδας για κάτι που δεν νομίζω ότι εξαφανίζεται ποτέ», η Liz Grampp, αντιπρόεδρος διαχείρισης επωνυμίας στην Bandai America. , είπε προηγουμένως η Daily Mail .

«Νομίζω ότι για τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει μόνο παίζοντας με iPhone και iPad, θα αισθάνονται μοναδικά», πρόσθεσε.

Οι λάτρεις των Tamagotchi λένε στο BBC ότι η νοσταλγία παίζει επίσης ρόλο στην επιστροφή του παιχνιδιού, που κυκλοφόρησε το 1996.

«Πήρα το πρώτο μου Tamagotchi στο δημοτικό σχολείο, ο καλύτερός μου φίλος είχε ένα τότε και έχω όμορφες αναμνήσεις παίζοντας μαζί τους», είπε η Emma, ​​η οποία αναφέρεται στο Emmalution στο YouTube.

Δεν είχε πλέον το αυθεντικό της Tamagotchi και αγόρασε γρήγορα μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του παιχνιδιού πέρυσι,το οποίο παίζει εμμονικά.

@sam.williams1

This took me right back to my childhood! @BandaiNamcoUK @Bandai Namco Cross Store UK #fyp #foryou #tamagotchi #camden @Camden Market #childhoodmemories #throwback @4media Entertainment

♬ Morning Energy – Tobu

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί