Τυφώνας Μίλτον: Άνδρας επέζησε κολλημένος πάνω σε ψυγείο μέσα στον ωκεανό! Συγκλονιστική διάσωση(vid)

Το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου της αμερικανικής ακτοφυλακής διέσωσε έναν άνδρα την Πέμπτη, ο οποίος ήταν προσκολλημένος πάνω σε ψυγείο στη θάλασσα, περίπου 30 μίλια (48 χλμ.) από το Longboat Key, στην κομητεία Sarasota, στη δυτική ακτή της Φλόριντα.

Κολλημένος πάνω σε ένα ψυγείο! Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο ένας άνδρας παρέμεινε ασφαλής ανάμεσα στα τεράστια κύματα που εξαπέλυσε ο τυφώνας Μίλτον στη δυτική ακτή της Φλόριντα, έως ότου διασώθηκε από την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών (USCG) αυτήν την Πέμπτη.

Το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου Miami 65 Air Station από την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ έσωσε τον άνδρα, ο οποίος ήταν κολλημένος σε ψυγείο στη θάλασσα, περίπου 30 μίλια (48 χλμ.) από το Longboat Key στην κομητεία Sarasota, ανέφερε η USCG District 7 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα βίντεο που καταγράφει μόλις 15 δευτερόλεπτα της επιχείρησης διάσωσης, παρατηρούνται οι στιγμές που ένας διασώστης κατεβαίνει από το ελικόπτερο στο νερό που συγκρατείται από ένα σχοινί, και πλησιάζει τον άνδρα, ο οποίος είχε παραμείνει στην επιφάνεια για ώρες κρατώντας το ψυγείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το St. Pete Sector είχε χάσει την επικοινωνία με τον άνδρα περίπου στις 6:45 το απόγευμα της Τετάρτης. Ο αριθμός των ωρών που παρέμεινε στη θάλασσα δεν έχει διευκρινιστεί.

Μετά τη διάσωση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Τάμπα για ιατρική βοήθεια.

Οι αρχές δεν αποκάλυψαν το όνομα του πρωταγωνιστή αυτού του ηρωικού άθλου, το οποίο είχε αίσιο τέλος εν μέσω της καταστροφής που άφησε ο ισχυρός τυφώνας Milton καθώς διέσχιζε τη χερσόνησο της Φλόριντα από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Φλόριντα ως αποτέλεσμα του τυφώνα αλλά και των 19 ανεμοστρόβιλων που προηγήθηκαν της έλευσής του.

Πολλοί κατάφεραν να σωθούν χάρη στις ηρωικές ενέργειες των διασωστών από τις διάφορες δυνάμεις επιβολής του νόμου που δραστηριοποιούνται στο κράτος.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί