Μυστήριο με δεκάδες βανδαλισμένα αυτοκίνητα στους δρόμους – Δείτε στο βίντεο

Άγνωστοι βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές ύψους χιλιάδων ευρώ σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε δρόμους της Μαδρίτης.

Οι κάτοικοι της Ουσέρα, προαστίου της Μαδρίτης, κοιμούνται και ξυπνάνε με τον φόβο ότι θα δουν το αυτοκίνητό τους αγνώριστο!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί περίπου 30 οχήματα με σπασμένα παράθυρα, με γκράφιτι στο αμάξωμά τους, αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας τους καλυμμένες με μαύρο χρώμα.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής οι επιθέσεις εις βάρος των σταθμευμένων αυτοκινήτων συμβαίνουν επανειλημμένα εδώ και τρεις εβδομάδες, ενώ οι δράστες βανδαλίζουν τα αυτοκίνητα αδιακρίτως.

Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η πρόκληση φθορών σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα ενδέχεται να αποτελεί μια μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στην πρόσφατη εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ουσέρα.

Οι αστυνομικές αρχές καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών, με τους κατοίκους να ζητούν την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης όπως και αύξηση των περιπολιών για την αποτροπή νέων αντίστοιχων περιστατικών.

Σύμφωνα με την El Mundo, η αστυνομική επιτήρηση στην περιοχή έχει αυξηθεί και οι περιπολίες πραγματοποιούνται 24 ώρες το 24ωρο.

Μάλιστα πολλά από τα βανδαλισμένα οχήματα είναι επαγγελματικά βαν που ανήκουν σε αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους που δεν μπόρεσαν να εργαστούν αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα οικονομικά.

@telemadridoficial

👀 Salvaje acto de vandalismo múltiple en la calle Cerecinos, en Usera. A lo largo de las últimas semanas, decenas de coches han aparecido pintados con un spray. #Usera #cochespintados #denuncia

♬ sonido original – TelemadridOficial

(Με πληροφορίες από carandmotor.gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί