Το πανεύκολο κόλπο με το λεμόνι για να απαλλαγείτε από τους δύσκολους λεκέδες στα ρούχα vid

Μία ειδικός στον καθαρισμό αποκάλυψε ένα εύκολο και αποτελεσματικό κόλπο καθαρισμού για να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς λεκέδες από το μακιγιάζ αλλά και τα σημάδια από ιδρώτα στα ρούχα


Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την στιγμή που θέλετε να φορέσετε το αγαπημένο σας ρούχο και ανακαλύπτετε ότι έχει έναν αντιαισθητικό λεκέ πάνω του. Η αφαίρεση των επίμονων λεκέδων από τα ρούχα μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη, ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος.

Το απλό κόλπο για να απαλλαγείτε από τους δύσκολους λεκέδες στα ρούχα


Η συμβουλή της “γκουρού” στον καθαρισμό είναι να ρίξετε χυμό λεμονιού στα μπλουζάκια ή τα αθλητικά σας ρούχα για να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς κίτρινους λεκέδες που αφήνει πίσω του ο ιδρώτας. «Ο χυμός λεμονιού μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση των λεκέδων από τις μασχάλες λόγω της οξύτητάς του», πρόσθεσε η Leanne.

«Ο χυμός λεμονιού είναι όξινος, με επίπεδο pH περίπου 2.0. Αυτή η οξύτητα βοηθά στη διάσπαση και τη διάλυση των αλκαλικών ενώσεων που προκαλούν τους λεκέδες στις μασχάλες». Η Leanne σημείωσε ότι ο χυμός λεμονιού πρέπει να χρησιμοποιείται σε λευκά ρούχα και όχι σε χρωματιστά.

Εκτός από το χυμό λεμονιού μπορείτε να ψεκάσετε τα επίμαχα σημεία με λακ. Στη συνέχεια βάλτε τα ρούχα στο πλυντήριο σε κανονικό κύκλο πλύσης και θα βγουν σαν καινούρια.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο για το κόλπο της Leanne ήταν ιδιαίτερα θετικά με πολλούς να επιβεβαιώνουν ότι το πράγματι το κόλπο λειτουργεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί