Σαρώνει στο διαδίκτυο: Παιδί μιμείται με απίστευτη ακρίβεια τους ήχους των πτηνών! Βίντεο

Όταν ο 10χρονος Samuel Henderson αποφάσισε να μιμηθεί τους ήχους των πουλιών σε ένα σχολικό σόου ταλέντων τον περασμένο Μάιο, δεν ήταν καθόλου νευρικός.

Στην πραγματικότητα, στο μυαλό του, έπαιζε σε πολύ μεγαλύτερο κοινό από το αμφιθέατρο του σχολείου του.

«Πάντα ήθελα να μοιράζομαι τις μιμήσεις των πουλιών με τον κόσμο», λέει ο Henderson. «Προσποιούμουν ότι όλος ο κόσμος παρακολουθούσε».

Δεν ήξερε ότι αυτό ακριβώς θα συνέβαινε, αφού ένα βίντεο στο TikTok με την απόδοσή του έγινε viral τον Αύγουστο, και εκατομμύρια άνθρωποι άκουσαν και θαύμασαν τις απίστευτες μιμήσεις του.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η μαμά του, Λόρι Χέντερσον, ο νεαρός αναλαμβάνει πλήρως τον έλεγχο της σκηνής καθώς δίνει εντολή στο κοινό να κρατήσει το χειροκρότημα του μέχρι το τέλος. Έπειτα αρχίζει να βγάζει βελούδινα πουλιά-παιχνίδια από μια τσάντα, μιμούμενος επιδέξια το καθένα.

Ο νεαρός από την Οκλαχόμα Σίτι, ο οποίος έχει αυτισμό, έχει κατακτήσει λίγο περισσότερες από 50 μιμήσεις πουλιών τα τελευταία έξι χρόνια και εργάζεται πάντα σε νέες για να προσθέσει στο ρεπερτόριό του. Ο Χέντερσον λέει ότι μαθαίνει τους ήχους με μερικούς διαφορετικούς τρόπους: ακούγοντας προσεκτικά ενώ βρίσκεται στο χωράφι, παρακολουθώντας πτηνά, ή παίζοντας ηχητικά κλιπ στο iPad του.

Οι γονείς του Σάμιουελ γνώριζαν από καιρό ότι ο γιος τους είχε ένα ιδιαίτερο ταλέντο. «Νωρίς, πριν προλάβει να μιλήσει, μιμούνταν τον κόσμο και τους ήχους γύρω του, ειδικά τα πουλιά», λέει η Λόρι.

@diabetic4one

This is Samuel’s bird call performance at his schools talent show. He loved every minute of this #autism #birder #fypage #talent #agt

♬ original sound – lori

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί