Φρίκη στη Ρωσία: Αγέλη αδέσποτων σκύλων κατασπάραξε 12χρονη – Εκλιπαρούσε για βοήθεια στο τηλέφωνο

Η 12χρονη Viktoria Kashuba δέχθηκε επίθεση από δώδεκα αδέσποτα σκυλιά ενώ επέστρεφε σπίτι από το σχολείο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε δύο μέρες μετά την επίθεση.

Η 12χρονη μαθήτρια είχε έναν φρικτό θάνατο αφού δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων που της έσκισαν το τριχωτό της κεφαλής.

Η Viktoria Kashuba συνομιλούσε με τη φίλη της στο τηλέφωνό της , όταν ξαφνικά φώναξε έντρομη: “Σώσε με, βοήθησε! Υπάρχουν πολλά σκυλιά!” Φώναξε το όνομα της φίλης της, “Ler, Ler, Ler” πριν ουρλιάξει καθώς την περικύκλωσαν σκυλιά που γάβγιζαν έντονα. Η κλήση τότε διακόπηκε.

Το φοβισμένο κορίτσι δέχθηκε ενέδρα από μια ντουζίνα ή περισσότερα αδέσποτα στην πόλη της Τσούλμαν, στη Γιακουτία, την πιο κρύα περιοχή της Ρωσίας . Ο πατέρας της φίλης της τηλεφώνησε αμέσως στον μπαμπά της Βικτώρια και εκείνος έσπευσε να τη βρει – αλλά όταν έφτασε στην κόρη του, ήταν πολύ αργά, καθώς της είχαν ξεσκίσει το τριχωτό της κεφαλής.


Η επίθεση έγινε στις 5 το απόγευμα καθώς το κορίτσι επέστρεφε σπίτι από το σχολείο – και ήταν μόλις πέντε λεπτά μακριά. Ένα μέλος της οικογένειας είπε: “Είχε πρήξιμο στον εγκέφαλο, σχισμένους μύες στα πόδια, τα εσωτερικά της όργανα είχαν ανεπάρκεια και μόνο η καρδιά της λειτουργούσε ακόμα. Ήταν ζωντανή χάρη στην αδρεναλίνη και την μηχανική υποστήριξη.”

Αλλά η Βικτώρια ήταν πολύ αδύναμη για να μεταφερθεί σε ένα μεγάλο νοσοκομείο και πέθανε τραγικά δύο ημέρες μετά την άγρια ​​επίθεση. Η κηδεία της πρόκειται να γίνει το Σάββατο, που έχει κηρυχτεί σε επίσημη ημέρα πένθους. Ένας αυτόπτης μάρτυρας που βοήθησε να διώξουν τα σκυλιά και βοήθησε τον πατέρα της Βάλερυ, 49 ετών, να τραβήξει το κορίτσι έξω, είπε: «Μια αγέλη από περίπου δώδεκα άγρια ​​σκυλιά επιτέθηκαν σε ένα πολύ νεαρό κορίτσι εδώ.

“Μπορείς ακόμα να δεις τα ίχνη στο έδαφος. Της επιτέθηκαν τόσο άσχημα, το τριχωτό της κεφαλής της σκίστηκε. Βοήθησα τον πατέρα της να τη μεταφέρει στο αυτοκίνητο, την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. “

Πριν πεθάνει το κορίτσι, ο πατέρας της είπε: “Έχω πάει στην κόλαση γι’ αυτό. Είμαι στην κόλαση. Αυτή είναι μια φρικτή τραγωδία. Το τοπικό μας συμβούλιο δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να μειώσει τον αριθμό αυτών των σκύλων λόγω των υφιστάμενων νόμων».

Μετά τον θάνατο της Βικτώριας, ο πατέρας της είπε: “Η κόρη μου πέθανε. Η καρδιά της δεν άντεξε, σταμάτησε. Όλα τελείωσαν. Όλοι ελπίζαμε για το καλύτερο”. Στον απόηχο του θανάτου της, υπήρξαν αναφορές ότι οι ντόπιοι σκόπευαν να πυροβολήσουν τα σκυλιά αφού οι κρατικοί αξιωματούχοι αρχικά απέτυχαν να συλλάβουν τα ζώα.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί