Σκύλος ήρωας κάθεται στη μέση του δρόμου ακίνητος – Ο συγκινητικός λόγος

Από την πολιτεία της Ουάσιγκτον έρχεται η ιστορία ενός ηλικιωμένου πολίτη που σώθηκε από την ηλικιωμένη σκυλίτσα του, η οποία διακινδύνευσε τη ζωή της εμποδίζοντας την κυκλοφορία για να βρει βοήθεια για το αφεντικό του.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο ανώνυμος, 84χρονος ιδιοκτήτης αυτού του πανέμορφου σκύλου με το όνομα Γκίτα, έπεσε και τραυματίστηκε στο πόδι του μην μπορώντας να κουνηθεί.

Στη συνέχεια, η Γκίτα κατέβηκε τρέχοντας στον κεντρικό δρόμο όπου στάθηκε στις γραμμές του πλακόστρωτου περιμένοντας κάποιον να σταματήσει.

Αυτός ήταν ο αναπληρωτής Ράιτ, ο οποίος περιπολούσε τη συγκεκριμένη περιοχή της κομητείας Στίβενς. Βλέποντας ούτε σπίτι ούτε ιδιοκτήτη, ο Ράιτ κατέβηκε στο δρόμο για να προσπαθήσει να βάλει τη Γκίτα στο περιπολικό του, αλλά ο σκύλος δεν κουνιόταν.

Επισκεπτόμενος τις κοντινές κατοικίες, ο Ράιτ δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

«Διαισθανόμενος ότι κάτι δεν πάει καλά, ο Ράιτ επέστρεψε στο σκυλί που βρισκόταν τώρα στην κεντρική γραμμή μες στη μέση του δρόμου», ανέφερε μια δήλωση από το γραφείο του Σερίφη.

Ο Ράιτ προσπάθησε να μετακινήσει το σκυλί για άλλη μια φορά, αλλά αυτή τη φορά το σκυλό άρχισε να τον καθοδηγεί.

«Ο Ράιτ ακολούθησε τον σκύλο και τον οδήγησε σε μια μικρή καλοκαιρινή καμπίνα. Άρχισε να ελέγχει την περιοχή και παρατήρησε έναν ηλικιωμένο άνδρα ξαπλωμένο στο έδαφος καλώντας σε βοήθεια σε μικρή απόσταση από την καμπίνα. Ο 84χρονος άνδρας, ο οποίος είχε και άλλες παθήσεις που χρειάζονταν τακτικά φάρμακα, είχε πέσει και είχε τραυματιστεί στο πόδι. Είχε μείνει εκεί για ώρες και μπορεί να είχε σοβαρές συνέπειες αν δεν τον είχαν βρει».

«Εκτιμούμε τη Gita που έσωσε τη ζωή του εκείνη την ημέρα. Η πίστη και ο ηρωισμός των φίλων σκύλων μας δεν παύουν ποτέ να μας εκπλήσσουν», έγραψε το γραφείο.

Ο δεύτερος ξάδερφος του τραυματία, ο Πατ Λολαβέρα, επαίνεσε τον Ράιτ που ακολουθούσε το ένστικτό του και την Γκίτα για την απίστευτη ευφυΐα και την αφοσίωσή της.

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί