Αμερικανός παίκτης: “Ο Χριστός με μεταμόρφωσε – Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος”

Ο σταρ του κολεγιακού αμερικανικού ποδοσφαίρου με την ομάδα Boise State, Ashton Jeanty δεν ήταν πάντα ο ποδοσφαιριστής - ή ο άνθρωπος - που είναι σήμερα.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του έθνους, ο Jeanty μίλησε πρόσφατα για την “απόλυτη μεταμόρφωση” που υπέστη και πού οφείλει την πίστη του για αυτήν την αλλαγή.

“Έμαθα ότι ο Θεός με έχει ευλογήσει με εκπληκτικά ταλέντα. Απλώς μπόρεσα να κάνω πολλά σπουδαία πράγματα αλλά ταυτόχρονα, χωρίς να χάνω τον εαυτό μου και να καταλαβαίνω ότι η ταυτότητά μου είναι στον Χριστό”.

Μεγαλωμένος ως Χριστιανός στο Τέξας, ο Jeanty θυμήθηκε ότι πάλευε με «βαθιά κατάθλιψη» και έχασε τη σχέση του με τον Θεό. Τότε ήταν που αποφάσισε να «ανοίξει την καρδιά του» στην πίστη του, η οποία έδωσε τη θέση του στη μεταμόρφωσή του ως ανθρώπου και ως αθλητή.

«Μόλις αποφάσισα να δώσω τη ζωή μου σε Αυτόν και να αλλάξω τρόπους, έζησα την απόλυτη μεταμόρφωση», είπε ο Jeanty.

«Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να έρθεις στον Θεό, αλλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς και να πιστέψεις σε Αυτόν, και θα αλλάξει τη ζωή σου. Νιώθω ότι όλα όσα κάνω τώρα είναι εξαιτίας Του.

Προφανώς, μπόρεσα να κάνω κάποια σπουδαία πράγματα στο γήπεδο, αλλά πέρα ​​από αυτό, άλλαξε τη ζωή μου, πλέον νιώθω ότι είμαι άνθρωπος του Θεού».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί