Χανιά: Δωρεάν προετοιμασία αθλημάτων για μαθητές Γ΄ Λυκείου με καθημερινές προπονήσεις

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 16:00. Το ακριβές πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί ανάλογα με τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να καταθέσουν στο Γραφείο Αθλητισμού στο Κλειστό Κλαδισού τα παρακάτω δικαιολογητικά: “Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ιατρική […]

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 16:00. Το ακριβές πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί ανάλογα με τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να καταθέσουν στο Γραφείο Αθλητισμού στο Κλειστό Κλαδισού τα παρακάτω δικαιολογητικά: “Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ιατρική γνωμάτευση αποκλειστικά από Καρδιολόγο ότι μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις προετοιμασίας των αθλημάτων (δεκτό γίνεται και το δελτίο αθλητή εφόσον έχει σφραγιστεί από τις 1/6/24 και έπειτα), υπεύθυνη δήλωση του Ν 15/1986 και φωτογραφία ταυτότητας”.

Η έναρξη των προπονήσεων προγραμματίζεται για τη Τρίτη 15/10/24 ενώ το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως 15/6/25 και όσοι υποψήφιοι επιθυμούν μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2821341790 (09:00 με 13:00 ) και μέσω e-mail: [email protected].

Aνακοινώθηκε η έναρξη των προγραμμάτων άθλησης για την περίοδο 2024-25, στα δημοτικά γυμναστήρια, τις αίθουσες γυμναστικής και τους ανοιχτούς χώρους του Δήμου Χανίων. Τα προγράμματα, σύμφωνα με τους αρμόδιους από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, στοχεύουν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, όχι μόνο για τη διατήρηση της υγείας και την καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά συγχρόνως τη ψυχαγωγία μέσα από την άσκηση, τη μείωση του στρες, τη βελτίωση της ψυχολογίας και την κοινωνικοποίηση.

Οι εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Χανίων ξεκινούν από αύριο Τρίτη 15/10 και θα πραγματοποιούνται αυτοπροσώπως στους χώρους άθλησης. Περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Χανίων, τηλέφωνο: 2821341790 (09:00 με 13:00) και στο [email protected] καθώς επίσης υπάρχει αναλυτικά το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.chania.gr/enimerosi/municipality-press-releases/14102024.html.

(ΑΠΕ -ΜΠE / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί