«Είναι αριστερή ψυχούλα»! Άνοιξε κόντρα ΝΔ-Λατινοπούλου για το ποιός ανήκει στην Δεξιά

Κόντρα άνοιξε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με την Αφροδίτη Λατινοπούλου!

Η ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Φωνής Λογικής, η οποία φέρεται να ανεβαίνει δημοσκοπικά, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, «αριστερή ψυχούλα».

«Είναι Κεντροαριστερός. Τι να κάνουμε; να τον αλλάξουμε τον άνθρωπο;», υπογράμμισε μιλώντας στο ACTION24, σχολιάζοντας την πολιτική της ΝΑ σε σχέση με το μεταναστευτικό.

Στο Μαξίμου δείχνουν να έχουν ενοχληθεί στον μέγιστο βαθμό, καθώς η ρητορική της κας Λατινοπούλου δείχνει να «πληγώνει» την ΝΔ από τα δεξιά!

Ως εκ τούτου υπήρξε παρέμβαση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη και όχι μόνο!

Απαντώντας στις αιχμές της προέδρου της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτης Λατινοπούλου κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως αποστροφές όπως «ο κ. Μητσοτάκης έχει αριστερή ψυχούλα» παραπέμπουν σε reality προγράμματα παλαιότερων εποχών. «Θεωρώ υπερβολικό να λέει η κυρία Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπάν και της Λεπέν, άρα έχει ενσωματωθεί επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά, ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης και τόνισε ότι στο Μεταναστευτικό η κυβέρνηση έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της υπευθυνότητας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά οι διαμένοντες στις δομές ανά την επικράτεια και δη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Όπως προκύπτει, η απώλεια ψήφων προς τα δεξιά έχει θορυβήσει το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο δεν θα αφήνει πλέον χωρίς απάντηση παρεμβάσεις δεξιότερα της Πειραιώς!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Action24 photo EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί