Το email…«Eφιάλτης» που έστειλε ο Στίβεν Κινγκ εναντίον του Τραμπ

Ο μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ, υποστηρικτής και υπέρμαχος της Κάμαλα Χάρις, συμμετέχει έμπρακτα και στην προεκλογική της εκστρατεία.

Ο 77χρονος συγγραφέας, δεν δίστασε να αποστείλει προσωπικά ηλεκτρονικά μηνύματα στους αμερικανούς ψηφοφόρους, τονίζοντας πως ο εφιάλτης θα ξαναζωντανέψει αν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα ζήτησε από τους ψηφοφόρους να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους…για να υποστηρίξουν οικονομικά την εκστρατεία της Χάρις.

Το e mail, με τον τίτλο «εφιάλτης», γράφει:

«Πιθανότατα με γνωρίζεις ως τον συγγραφέα τρόμου πίσω από βιβλία όπως το Carrie, το IT και το The Shining.

Δεδομένου ότι γράφω μυθιστορήματα τρόμου για να ζήσω, αισθάνομαι ότι έχω κάποιο κύρος όταν λέω ότι άλλα τέσσερα χρόνια με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο θα ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης.

Γι’ αυτό χρειάζομαι κάθε άτομο που διαβάζει αυτό το κείμενο να βάλει 25 δολάρια ή περισσότερα για να διασφαλίσει ότι θα εκλέξουμε την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις ως τον επόμενο πρόεδρό μας:

Άκου, δεν είμαι άνθρωπος που μασάει τα λόγια του, γι’ αυτό επιτρέψτε μου να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ: Σε όλη την αμερικανική ιστορία, δεν υπήρξε ποτέ άνθρωπος λιγότερο κατάλληλος για την προεδρία από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ταυτόχρονα, γνωρίζω ότι η Αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, εργάζεται σκληρά και προσφέρει στον αμερικανικό λαό. Κάθε μέρα.

Αλλά ξέρω επίσης ότι, παρ’ όλους τους κινδύνους του Ντόναλντ Τραμπ (και υπάρχουν πολλοί), αυτές οι εκλογές δεν θα είναι εύκολες. Και το αποτέλεσμα δεν είναι κάτι που μπορούμε απλώς να καθίσουμε και να παρακολουθήσουμε – είναι κάτι που όλοι μας έχουμε το χέρι μας στη διαμόρφωση.

Εμείς είμαστε οι δημιουργοί του αποτελέσματος. Μαζί.

Εγώ κάνω το δικό μου κομμάτι, τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις κι εσύ το δικό σου. Αυτός ο εφιάλτης μπορεί να τελειώσει.

Απευθύνομαι για να σας ζητήσω να κάνετε μια δωρεά στην εκστρατεία της αντιπροέδρου Kamala Harris πριν από την αποψινή προθεσμία. Θα το κάνετε;

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση,

Stephen King»

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί