Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός σκοτώνει γυναίκα αφού τον μαχαίρωσε επανειλημμένα – Βίντεο

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο από την κάμερα του σώματος αστυνομικού κατέγραψε τη στιγμή που μια πανύψηλη γυναίκα ύψους πυροβολήθηκε θανάσιμα από έναν βετεράνο αστυνομικό της Βιρτζίνια μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφότου του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε επανειλημμένα.

Η Sydney Wilson, 33 ετών, πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον αξιωματικό της κομητείας Fairfax Peter Liu στο χολ της πολυκατοικίας της στο Reston, λίγο έξω από την Ουάσιγκτον DC, στις 16 Σεπτεμβρίου, αφού κλήθηκαν αστυνομικοί να της κάνουν έλεγχο, είπε η αστυνομία.

Το γραφικό βίντεο, που κυκλοφόρησε η αστυνομία τη Δευτέρα, δείχνει μια «εκτός εαυτού» Γουίλσον να ανοίγει την πόρτα και στη συνέχεια να την κλείνει στο πρόσωπο του αστυνομικού λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Μετά από σχεδόν τρία λεπτά προσπαθώντας να την πείσει να ανοίξει ξανά την πόρτα, η γυναίκα εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα μπουρνούζι και τη ρώτησε ήρεμα «Πώς είσαι;» ενώ εκείνη αμέσως μετά βγήκε με ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να τον κυνηγά.

«Ω Ιησού Χριστέ μου!» φώναξε ο αξιωματικός της αστυνομίας οπισθοχορώντας.

Η Γουίλσον συνελήφθη από την κάμερα να ορμάει προς τον αστυνομικό και να τον μαχαιρώνει στο πρόσωπο, είπε η αστυνομία.

Ο αστυνομικός, ένας βετεράνος του τμήματος με 14 χρόνια στην πλάτη του που εκπαιδεύτηκε στην επέμβαση σε κρίσεις, τράβηξε γρήγορα το πυροβόλο όπλο του και έκανε πίσω σε έναν αδιέξοδο διάδρομο, σύμφωνα με το απόσπασμα της κάμερας σώματος.

Η εκτός εαυτού Γουίλσον κινηματογραφήθηκε να ορμάει προς τον αξιωματικό καθώς ο αστυνομικός της φώναζε επανειλημμένα «πίσω».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η γυναίκα που κρατούσε το μαχαίρι μαχαίρωσε επανειλημμένα τον αστυνομικό στο πρόσωπο, αναγκάζοντάς τον να ανοίξει πυρ, είπαν οι αστυνομικοί.

Η γυναίκα πυροβολήθηκε τρεις φορές πριν πέσει στο πάτωμα, δείχνει το σοκαριστικό βίντεο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Κέβιν Ντέιβις είπε ότι ο αστυνομικός έκανε ό,τι μπορούσε για να αποκλιμακώσει την κατάσταση, αλλά παγιδεύτηκε στον αδιέξοδο διάδρομο όπου και πυροβόλησε.

«Θα μπορούσε να ήταν πολύ, πολύ, πολύ χειρότερο», είπε ο Ντέιβις καθώς κυκλοφόρησε το κλιπ.

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Εν τω μεταξύ, ο αστυνομικός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του.

«Οποιαδήποτε απώλεια ζωής είναι κάτι που όλοι θρηνούμε», είπε ο Ντέιβις.

«Το άτομο του οποίου η ζωή χάθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν διαφέρει. Έχει οικογένεια και φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που την αγαπούν πολύ, που τη νοιάζονται και αναμφίβολα θρηνούν και αναστατώνονται και το αναγνωρίζουμε και προσευχόμαστε και οι σκέψεις μας είναι με αυτή τη συγκεκριμένη οικογένεια».

Ο Λιου παραμένει σε διοικητικά καθήκοντα εν μέσω έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον θανατηφόρο πυροβολισμό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί