Το “πηγαδάκι” Μπάιντεν – Ομπάμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Βίντεο

Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Τζο Μπάιντεν συνελήφθησαν σε μια έντονη συνομιλία κατά τη διάρκεια της κηδείας της Έθελ Κένεντι.

Μια φαινομενικά άβολη συνομιλία μεταξύ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του προέδρου Τζο Μπάιντεν έχει γίνει viral και πυροδότησε μια σειρά από εικασίες και θεωρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το δίδυμο συνελήφθη από την κάμερα να έχει έντονη συνομιλία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για την κηδεία της Έθελ Κένεντι .

Το βίντεο, χωρίς ήχο, καταγράφει τον Ομπάμα να κουνάει το κεφάλι του καθώς ο Μπάιντεν προσπαθεί να τον πείσει για κάτι. Η εκκλησιαστική μουσική παίζει στο βάθος καθώς οι δυο τους στέκονται για να αποτίσουν φόρο τιμής στην 96χρονο μητριάρχη της οικογένειας Κένεντι στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ματθαίου του Αποστόλου στην Ουάσιγκτον, DC.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Ομπάμα προσπάθησε μάλιστα να απομακρυνθεί από τον Μπάιντεν, με αποτέλεσμα ο Μπάιντεν να απλώσει το χέρι του και να αγγίξει το χέρι του.

Ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον στάθηκε σωστά, αλλά δεν ήταν μέρος της συζήτησης. Στη συνέχεια τους διέκοψε ο Κλίντον που τους κοίταξε και τους έκανε νόημα προς το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού.

Ενώ πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναζητούσαν ειδικούς στην ανάγνωση των χειλιών, μια χρήστης στο X.com είπε ότι επικοινώνησε με μερικούς από τους κωφούς συναδέλφους της στο Facebook για να δει αν μπορούσε να πάρει πληροφορίες σχετικά με αυτά που έλεγαν.

«Ο Ομπάμα λέει «Όχι» μετά κουνάει το κεφάλι του και λέει «Δεν είναι καλό», έγραψε. “Ας ελπίσουμε ότι μιλάνε για την καμπάνια της Kamala LOL.”

Ακόμη και όταν όλοι είχαν την εκδοχή τους για τη συνομιλία, ένας χρήστης πρόσθεσε, “Όταν το αφεντικό σου σε παραμερίζει μετά από μια συνάντηση για να ρωτήσει για αυτό το έργο στο οποίο δεν τα πας καλά”.

Αρκετοί υπέθεσαν ότι μιλούσαν για την Καμάλα Χάρις, έγραψε ένας από αυτούς

“Ομπάμα: “Τζο, πρέπει να σταματήσει με τη γραμμή της μεσαίας τάξης”

Τζο: «Δεν της είπα να χρησιμοποιήσει τη γραμμή της μεσαίας τάξης»

Η MAGA έσπευσε να προσθέσει μια ψεύτικη φωνή πάνω από το βίντεο για να δείξει τι μπορεί να ήταν η συζήτηση διακωμωδώντας το:

“Η Καμάλα τα πάει καλά; ρωτάει ο Μπάιντεν, με τον Ομπάμα να απαντά αγανακτισμένος “Όχι, καθόλου καλά Τζο”.

Ο Ομπάμα συνεχίζει λέγοντας “Νομίζω ότι τελικά ανακάλυψαν ότι είναι καθυστερημένη, τώρα την πατήσαμε, ο Τραμπ μας αποτελειώνει, οπότε ναι θα χάσουμε Τζο”, με τον τρομαγμένο Μπάιντεν να απαντά “Να πάρει…, περίμενε, αν έρθω εγώ ξανά στο προσκήνιο να την αντικαταστήσω;”

“Σαν υποψήφιος;” ρωτάει ο Ομπάμα τον Μπάιντεν, “Ναι”, απαντά ο Μπάιντεν, με τον Ομπάμα να λέει ” Να στο θέσω απλά Τζο, το μόνο άτομο που είναι πιο καθυστερημένο από την Καμάλα είσαι βασικά εσύ”

“Έλα τώρα, δώσε μου μια ακόμα ευκαιρία”, απαντά ο Μπάιντεν.

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί