Kοριτσάκι έδωσε την ζωγραφιά της για μια παιδική χαρά και το Δημαρχείο την έφτιαξε!

Μια νεαρή κάτοικος της Γιούτα είδε τα μαθήματα του πολίτη στην τάξη της να ζωντανεύουν ξαφνικά αφού έγιναν πραγματικότητα μερικά σχέδια με που έφτιαξε για μια καλύτερη παιδική χαρά.

Η μαμά της την έφερε στο δημαρχείο μαζί με τη ζωγραφιά της και επειδή είχε ήδη προϋπολογιστεί μια νέα παιδική χαρά, ακολούθησαν το παράδειγμα της 11χρονης Rosili Olson.


Η Όλσον, τώρα 12 ετών, είχε κάνει τα σχέδια για να ζωγραφίσει ποια πίστευε ότι θα ήταν η καλύτερη παιδική χαρά για να παίξουν εκείνη και οι μικρότερες αδερφές της.

«Η Rosili συνειδητοποίησε ότι η παιδική χαρά δίπλα στο σπίτι της ήταν κατάλληλη για ηλικίες 5-12 και δεν ήταν προσανατολισμένη στη μικρότερη αδερφή της», έγραψαν οι αξιωματούχοι της κομητείας Clearfield στη λεζάντα ενός βίντεο στο Facebook που δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας. «Αφού είδαμε την πρωτοβουλία και τις λεπτομέρειες της, ξέραμε ότι έπρεπε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό της».

Η μητέρα της Όλσον τηλεφώνησε στο δημαρχείο και ρώτησε αν ήταν δυνατό να τους φέρει μέσα. Συμφώνησαν και σύντομα βρέθηκαν στο γραφείο του Έρικ Χάους, επικεφαλής των πάρκων και αναψυχής της πόλης.

«Ήταν προϋπολογισμένη η παιδική χαρά, αλλά δεν είχαμε λεπτομέρειες», είπε ο Howes στην τοπική εφημερίδα Standard-Examiner.

«Είδαμε όλη την προσπάθεια που κατέβαλε σε όλα αυτά τα σχέδια, και εμείς είχαμε ήδη παραγγείλει την παιδική χαρά», δηλώνοντας ότι «εξετάσαμε πολλές εκδόσεις μέχρι να να βρούμε σωστά τα χρώματα».

Στη διαδικασία συνεργασίας, η Olson και ο Howes συναντήθηκαν τέσσερις ή πέντε φορές, ακριβώς μέχρι την τελετή κοπής της κορδέλας στις 24 Σεπτεμβρίου, στην οποία φυσικά συμμετείχε και η Όλσον.

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί