Η επική συνομιλία αστυνομικού με οδηγό τα ξημερώματα! Βίντεο

Ένας οδηγός αυτοκινήτου είχε μια συναρπαστική...θα λέγαμε ομιλία με έναν αστυνομικό τα ξημερώματα, όταν ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια περιπολίας σε ένα πάρκο τον βρήκε να τρώει μέσα στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τον ανακρίνει για να εξακριβώσει αν είναι ύποπτος.

Αρχικά ο οδηγός του αυτοκινήτου ενοχλημένος από την παρατήρηση του αστυνομικού να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του, του είπε ότι δεν έχει καμιά δουλειά να το κάνει αυτό ρωτώντας τον επίμονα τι θέλει από τον ίδιο.

Μετά από λίγο ο οδηγός ακούγεται να λέει “Ύποπτος; Για ποιό πράγμα είμαι ύποπτος στις 1.41 το πρωί, κάθε μέρα είναι 1.41 το πρωί”, ενώ μετά ζητάει από τον αστυνομικό να κλείσει επιτέλους τους προβολείς που έχει ρίξει επάνω του λέγοντας χαρακτηριστικά “Έχεις ρίξει 200.000 προβολείς επάνω μου, κλείστους”.

Ο αστυνομικός ακούγεται να του απαντά ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και ότι δυσκολεύεται με τον οδηγό να απαντά “Γιατί θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου; Απλά τρώω το μπέργκερ μου, παράτησέ με ήσυχο” με τον αστυνομικό να απαντά ότι είναι ύποπτος και τον οδηγό να απορεί “Δηλαδή το να τρώω ένα μπέργκερ θεωρείται ύποπτο; Τα φώτα μου είναι αναμμένα αλλά δεν έχω ανάψει τη μεγάλη σκάλα, δεν θέλω να ενοχλώ την κυκλοφορία. Μου χαλάς το δείπνο μου!” συνεχίζοντας να τρώει τις πατάτες του ακάθεκτος.

Μετά από λίγο ο αστυνομικός λαμβάνει σήμα από το κέντρο, μιας και ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο με τον οδηγό μέσα και φεύγει λέγοντας “Οκ εξακριβώσαμε ποιός είσαι”.

Ο οδηγός ανοίγει το παράθυρο και ζητάει το όνομα του αστυνομικού που του έκανε τον έλεγχο λέγοντας πως δεν γνωρίζει καλά αγγλικά και να του το συλλαβίσει”

Η βραδιά λήγει με τους δύο αστυνομικούς να αποχωρούν και να του εύχονται “Καλή όρεξη” με τον οδηγό να απαντά ” Μου την χαλάσατε” μονολογώντας “Όταν δεν τους ψάχνεις τελικά έρχονται εκείνοι σ’εσένα”.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί