H Νάντια Κομανέτσι βρέθηκε στο Μπερναμπέου και τιμήθηκε με τη φανέλα Νο1 της Ρεάλ – Βίντεο

Η Nadia Comăneci έλαβε ένα υπέροχο δώρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η πρώην σπουδαία γυμνάστρια έγινε δεκτή ως πραγματικό αστέρι στο Santiago Bernabeu.

Η «Θεά του Μόντρεαλ» επισκέφθηκε το στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης και οι υπεύθυνοι του συλλόγου στην ισπανική πρωτεύουσα δεν δίστασαν να φιλοξενήσουν την πρώην γυμνάστρια όπως έπρεπε. Η Νάντια παρέλαβε ένα προσωποποιημένο μπλουζάκι από τους «Los Blancos», ευχαριστώντας τους και ποζάροντας με το χαμόγελο στα χείλη.

Η Nadia Comăneci επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου με επικεφαλής τον Florentino Perez και από την ομάδα έλαβε ένα μπλουζάκι με το όνομά της και τον αριθμό 1, ως ένδειξη σεβασμού για τα επιτεύγματα που έκανε στο άθλημα.

Η «Θεά του Μόντρεαλ» μίλησε για τη ρουτίνα της και για το πώς καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα παρά τα 62 της χρόνια.

«Κινούμαι, καθημερινά, 30-40 λεπτά. Ακόμα και όταν λείπω, το κάνω αυτό. Ψάχνω για το ξενοδοχείο που μένω να υπάρχει γυμναστήριο, και κατά τα άλλα, επειδή δεν έβρισκα πάντα αυτή την εγκατάσταση, πάντα αυτοσχεδιάζω κάτι στο δωμάτιο.

Προσπαθώ επίσης να τρώω έξυπνα. Όσο πιο υγιεινά γίνεται!

Το πρωινό είναι ένα πολύ σημαντικό γεύμα. Τρώω ένα γιαούρτι, τρώω ένα βραστό αυγό, αλλά και τοστ με μια φέτα ζαμπόν γαλοπούλας. Δεν μου λείπει ο χυμός πορτοκαλιού ή ο καφές. Το βράδυ τρώω ψάρι, σαλάτες και αβοκάντο. Αλλά και πολλά φρούτα.

Δεν τρώω επιδόρπιο. Αντίθετα πίνω μια μπύρα, δύο στο δείπνο. Σνακ για μεσημεριανό, καθώς και ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας, σχεδόν καθημερινά. Δεν τρώω τηγανητές πατάτες και ζυμαρικά», είπε η Nadia Comăneci για το Fanatik .

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί