Ισραήλ: Αυτό είναι το ΒΙΝΤΕΟ με τις τελευταίες στιγμές του ηγέτη της Χαμάς

Συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν οι Ισρταηλινοί

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε ένα βίντεο με drone που υποτίθεται ότι δείχνει τον θάνατο του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς, Yahya Sinwar, στην νότια Γάζα.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι ο Sinwar σκοτώθηκε σε αδιευκρίνιστη τοποθεσία. Αξιωματούχοι στη Δυτική Ιερουσαλήμ γιόρτασαν τον θάνατο του ανθρώπου που ήταν καθοριστικός για τις στρατιωτικές δραστηριότητες της παλαιστινιακής ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος τύπου του IDF, Αντισυνταγματάρχης Nadav Shoshani, δημοσίευσε ένα βίντεο 48 δευτερολέπτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντάς το ως τις «τελευταίες στιγμές» του Sinwar.

Πλάνα από drone φέρονται να δείχνουν ένα βομβαρδισμένο σπίτι κάπου στην Γάζα, με μια φιγούρα σε μια πολυθρόνα.

Ο Shoshani περιέγραψε το υλικό ως «ωμό»! Το βίντεο σταματάει και επισημαίνει την καθιστή φιγούρα που λέγεται πως είναι ο Sinwar, σε κόκκινο περίγραμμα. Το ένα από τα χέρια του άνδρα φαίνεται να είναι τραυματισμένο. Με το άλλο χέρι, ο άνδρας πετάει κάτι που φαίνεται να είναι ένα ραβδί ή ένα σπαθί στο drone. Το αντικείμενο αστοχεί και το βίντεο σταματά σε αυτό το σημείο.

Δείτε το βίντεο που φέρεται να δείχνει τον ηγέτη της Χαμάς χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί με ασφάλεια! Προσοχή σκληρές εικόνες:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί