Ανατριχιαστικό! Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος μεταφέρει αίμα… στο ταξίδι του στην Αυστραλία

Ο Βασιλιάς Κάρολος εγκαινιάζει σήμερα (18/10) την πρώτη του περιοδεία στην Αυστραλία και τη Σαμόα μετά την ενθρόνισή του

Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο του μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η βασιλική ιατρική ομάδα λαμβάνει κάθε προφύλαξη, όπως το να έχει στη διάθεσή της ειδικές σακούλες με το αίμα του βασιλιά για παν ενδεχόμενο.

Ο πρώην γραμματέας Τύπου της Βασίλισσας Ελισάβετ, Ντίκι Άρμπιτερ, εξήγησε το πρωτόκολλο στο Hello!, λέγοντας: «Πρέπει να βεβαιωθούν ότι καλύπτουν κάθε ενδεχόμενο και το αεροσκάφος θα μεταφέρει αίμα σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει μετάγγιση. Δεν υπάρχει ποτέ καμία εγγύηση ότι θα λάβει κανείς τον σωστό τύπο αίματος στον προορισμό σας».

Ο Βασιλιάς φέρεται να συνοδεύεται από δύο γιατρούς στη 17η επίσκεψή του στην Αυστραλία. Οι Times επιβεβαίωσαν ότι θα έχει στις αποσκευές του απόθεμα δικό του αίμα. Η Mirror προσθέτει ότι θα «παρακολουθείται στενά καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης», με τον επίσημο γιατρό του μονάρχη δρ Μάικλ Ντίξον ωστόσο να λάμπει δια της απουσίας του για άγνωστο λόγο.


Ο Κάρολος θα έχει μαζί του και ένα «κουτί πρωινού» , με γεύση από την πατρίδα, καθώς θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές ποικιλίες του αγαπημένου του μελιού.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί