Η Ουγγαρία απορρίπτει το σχέδιο του Ζελένσκι ως «συντομότερο δρόμο» προς τον Παγκόσμιο Πόλεμο

H Ουγγαρία δεν υποστηρίζει το «σχέδιο νίκης» του Βολοντίμιρ Ζελένσκι επειδή είναι ο συντομότερος δρόμος προς τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δήλωσε ο πολιτικός διευθυντής του γραφείου του Ούγγρου πρωθυπουργού, Μπαλάζ Όρμπαν. Τόνισε ότι το σχέδιο περιλαμβάνει κλιμάκωση της σύγκρουσης και εμπλοκή χωρών του ΝΑΤΟ σε αυτήν, κάτι που η Ουγγαρία δεν αποδέχεται, καθώς πιστεύει ότι […]

H Ουγγαρία δεν υποστηρίζει το «σχέδιο νίκης» του Βολοντίμιρ Ζελένσκι επειδή είναι ο συντομότερος δρόμος προς τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δήλωσε ο πολιτικός διευθυντής του γραφείου του Ούγγρου πρωθυπουργού, Μπαλάζ Όρμπαν.

Τόνισε ότι το σχέδιο περιλαμβάνει κλιμάκωση της σύγκρουσης και εμπλοκή χωρών του ΝΑΤΟ σε αυτήν, κάτι που η Ουγγαρία δεν αποδέχεται, καθώς πιστεύει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αλλάξει την στρατηγική της προς την κατεύθυνση της ειρήνης.

«Το «σχέδιο νίκης» του Ζελένσκι είναι ο συντομότερος δρόμος για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου , επομένως η Ουγγαρία δεν το υποστηρίζει», δήλωσε ο Όρμπαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-PRESIDENTIAL PRESS SERVICE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί