Φρίκη στη Βραζιλία: Σκότωσε την έγκυο φίλη της, πήρε το μωρό και προσποιήθηκε ότι γεννάει!

Μια γυναίκα φέρεται να παρέσυρε μια έγκυο μητέρα στο διαμέρισμά της και τη σκότωσε , προτού αφαιρέσει το αγέννητο μωρό της από μέσα της.

Η Paula Jana Ferreira Melo, 25 ετών, από τη Βραζιλία, πιστεύεται ότι σκοτώθηκε φρικτά από μια γνωστή που είχε σχεδιάσει να κλέψει το μωρό της και να προσποιηθεί ότι ήταν δικό της. Η ύποπτη, Joseane de Oliveira Jardim, συνελήφθη αφού εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με το αίμα του θύματος λερωμένο ανάμεσα στα πόδια της και ένα μωρό, αναφέρει η Mirror.

Η Paula επρόκειτο να γεννήσει το δεύτερο παιδί της, τον Endrick, στις 5 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ύποπτη την προσκάλεσε στο διαμέρισμά της για να της προσφέρει ένα καροτσάκι τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου.

Στο διαμέρισμα στο Πόρτο Αλέγκρε, φέρεται να χτύπησε την Πάουλα στο κεφάλι, της έκοψε την κοιλιά και έβγαλε το μωρό από την κοιλιά της. Στη συνέχεια φέρεται να σκηνοθέτησε μια σκηνή για να φαίνεται σαν να είχε μόλις γεννήσει στο σαλόνι της βάζοντας το βρέφος και το αίμα της Paula ανάμεσα στα πόδια της. Οι γείτονές της κάλεσαν ασθενοφόρο και η Joseane, 42, και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου το βρέφος διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό. Συνελήφθη στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Τρίτης. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αναμένεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, απόκρυψη πτώματος και δολοφονία μωρού.

Η Πόλα αφήνει πίσω της μια οκτάχρονη κόρη. Ήταν επίσης θετή μαμά της τρίχρονης κόρης της αδερφής της. Ο κουνιάδος της, Μπρούνο Λόπες, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είχε ήδη αγοράσει πάνες, ρούχα και παιχνίδια για το βρέφος. Το μόνο που της έμεινε να πάρει ήταν ένα καροτσάκι. Ο Μπρούνο είπε: “Νομίζω ότι αποφάσισε να πάει και να παραλάβει το αντικείμενο από το σπίτι της δολοφόνου επειδή ήταν κοντά. Η Paula έμενε μόλις λίγους δρόμους μακριά από αυτή τη γυναίκα και πιθανότατα πίστευε ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δυστυχώς,παρασύρθηκε και δολοφονήθηκε από ένα τέρας».

Ο σύντροφος της Joseane έχει επίσης τεθεί υπό κράτηση καθώς ερευνάται η πιθανή εμπλοκή του στο έγκλημα. Η αστυνομία λέει ότι η Joseane ονειρευόταν να κάνει παιδί. Άρχισε να προσποιείται ότι είναι έγκυος τον Αύγουστο και μάλιστα έδειξε στον σύντροφό της εικόνες υπερήχων. Η επικεφαλής ερευνήτρια, Graziela Zinelli είπε: “Είχε ιστορικό προσπαθειών να μείνει έγκυος, αλλά απέτυχε. Λέγεται ότι έχασε ένα παιδί πριν από λίγο καιρό.” Η Graziela πιστεύει ότι η Joseane είχε σκαρφιστεί το οδυνηρό σχέδιο τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την ημερομηνία του εγκλήματος.


Είπε στα τοπικά μέσα: “Πλησίασε την Paula συγκεκριμένα στα δικά της γενέθλια. Αποφάσισε ότι το μωρό θα γεννιόταν την ίδια μέρα. Οποιαδήποτε πρόταση ότι αυτό ήταν τυχαίο αποκλείεται. Ήταν εντελώς προμελετημένο”. Ο σύζυγος της Paula, Eduardo, λέγεται ότι συντρίβεται από το έγκλημα. Ο Μπρούνο είπε: “Το ζευγάρι ήταν σε ένα ευτυχισμένο μέρος, ανυπομονούσε να αποκτήσει το πρώτο βιολογικό παιδί μαζί. Ο αδερφός μου είναι συντετριμμένος”. Η Πάουλα κηδεύτηκε στο Πόρτο Αλέγκρε την Τετάρτη. Ο θείος της, Κάρλος Αλμπέρτο ​​Λόπες, είπε: «Ήταν ένα τόσο χαρούμενο κορίτσι, που πάντα γελούσε».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί