Απίστευτη τραγωδία στο Μπαλί: Έσωσε άγνωστο από πνιγμό και πνίγηκε ο ίδιος

Ένας Αυστραλός έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να σώσει έναν τουρίστα από πνιγμό στο Μπαλί.


Ο Craig Laidley, 56 ετών, από το Περθ της Αυστραλίας, περπατούσε στην παραλία Balian στο Tabanan στη δυτική ακτή, περίπου στις 16:30 την Τετάρτη (16 Οκτωβρίου) όταν άκουσε έναν Γερμανό να φωνάζει για βοήθεια. Ο Micro Stalla, 29 ετών, είχε παρασυρθεί από τα κύματα και παρακαλούσε για βοήθεια όταν ο κ. Laidley όρμησε ηρωικά και έσωσε τη ζωή του άνδρα.

Ο Laidley, ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στην ακτή. Το πτώμα του βρέθηκε στην παραλία Secret Bay, περίπου 1 χιλιόμετρο από το σημείο όπου ανασύρθηκε στο σέρφινγκ, το πρωί της Παρασκευής (18 Οκτωβρίου), σύμφωνα με το Asia Pacific Press.

«Την τρίτη ημέρα της έρευνας, το θύμα βρέθηκε. Ήταν νεκρός», επιβεβαίωσε ο αρχηγός διάσωσης Kadek Adi. Ο 56χρονος, ο οποίος φέρεται να ζει στο Μπαλί, εθεάθη για τελευταία φορά «να παρασύρεται πίσω στον ωκεανό».

Ο επικεφαλής του Γραφείου Έρευνας και Διάσωσης του Ντενπασάρ, Νιομάν Σιντακάργια, δήλωσε ότι 10 άτομα στην ομάδα του έψαχναν σε στεριά και θάλασσα για σημάδια του κ. Λάιντλεϊ από το βράδυ της Τετάρτης. Οι ομάδες διάσωσης χρησιμοποίησαν λαστιχένιες βάρκες για να αναζητήσουν τον κ. Laidley σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από το σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά και ερεύνησαν επίσης την ακτογραμμή με τα πόδια.

Η Τζούλια Γουέστλι δημοσίευσε στο Facebook: «Αυτά είναι απλώς τα πιο θλιβερά νέα. Ο Craig Laidley ήταν ένας καλός άντρας που ήταν τόσο ευγενικός, γενναιόδωρος και στοργικός. Η καρδιά μου είναι με όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Δεν με εκπλήσσει που έβαλε τους άλλους πρώτους σε μια απειλητική για τη ζωή του κατάσταση».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί