Έστειλε ο Κιμ στον Πούτιν Βορειοκορεάτες στρατιώτες; Το ΒΙΝΤΕΟ που «τρομάζει» το Κίεβο

Προπαγάνδα των δυτικών ή πραγματικό γεγονός;

Η υπηρεσία κατασκοπείας της Νότιας Κορέας ισχυρίστηκε την Παρασκευή ότι τουλάχιστον 1.500 βορειοκορεατικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύονται στην άπω ανατολική Ρωσία και έδειξε δορυφορικές φωτογραφίες που παρακολουθούν τις κινήσεις τους αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν τις διαφορές μεταξύ Βορειοκορεατών και Ασιατών Ρώσων από την Σιβηρία (Δείτε ΕΔΩ).

Στο Κίεβο αξιωματούχοι κατηγόρησαν την Βόρεια Κορέα ότι ετοιμάζεται να στείλει έως και 10.000 στρατιώτες για να πολεμήσουν στο πλευρό της Ρωσίας στο ουκρανικό μέτωπο!

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ Γιολ φέρεται να είπε ότι η διεθνής κοινότητα οφείλει να απαντήσει με «όλα τα διαθέσιμα μέσα».

Όπως αναφέρεται, ο τελικός αριθμός θα μπορούσε να πλησιάσει τους 12.000.

Η Ρωσία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από τα παραπάνω!

Μάλιστα, κυκλοφορεί βίντεο, το οποίο ουδείς γνωρίζει αν είναι γνήσιο με υποτιθέμενη εκπαίδευση Βορειοκορεατών στην ανατολική Ρωσία, όπου ούτως ή άλλως εκπαιδεύονται Ασιάτες Ρώσοι με σχιστά μάτια από την Ανατολική Σιβηρία. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε αυτούς που φέρονται να εκπαιδεύονται τώρα στην Ρωσία και στους Σίβηρες Ρώσους.

Σύμφωνα πάντα με την νοτιοκορεάτικη πλευρά, στα στρατεύματα φέρονται να δόθηκαν ρωσικές στολές, όπλα και ταυτότητες για να μεταμφιεστούν ως Ρώσοι!

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KCNA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί