Χημικοί αεροψεκασμοί: Αλλάζει η παγκόσμια συζήτηση;

Η Ελλάδα πώς θα πράξει άραγε;

Η συζήτηση για τους λεγόμενους χημικούς αεροψεκασμούς έχει «φουντώσει» στις ΗΠΑ, ειδικά μετά την προ ολίγων μηνών απόφαση στην Πολιτεία του Τενεσί αναφορικά με νομοσχέδιο, το οποίο σχετίζεται με την απαγόρευσή τους, κάτι που έχει επηρεάσει και άλλες πολιτείες!

Όπως ισχυρίζονται ΜΜΕ στις ΗΠΑ, οι χημικοί αεροψεκασμοί βλάπτουν την υγεία με αεροπλάνα να πετούν πάνω από πόλεις και αγροκτήματα σε τακτική βάση.

Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, όπως σχολιάζεται, εδώ και δεκαετίες το φωνάζουν, κάνοντας λόγο για μια ύπουλη προσπάθεια να μολύνουν τα τρόφιμα και τους ανθρώπους.

Πριν πόσα χρόνια μιλούσε άραγε ο Λιακόπουλος για τους χημικούς αεροψεκασμούς;;; Πώς χαρακτηρίζεται στην Ελλάδα όλο αυτό;;; HOAX! Ωστόσο στις ΗΠΑ, η κουβέντα συνεχίζεται, παρότι όλο αυτό χαρακτηρίζεται από τα διεθνιστικά ΜΜΕ ως μια θεωρία συνωμοσίας και οποιοσδήποτε μιλάει γι ‘αυτό ή δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με αυτό στο Διαδίκτυο έχει χαρακτηριστεί ως “θεωρητικός συνωμοσίας”.

Τώρα, όμως, συνεχίζουν τα ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι διεθνιστές παραδέχονται του αεροψεκασμούς, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μεγαλύτερος σκοπός με θετική έκβαση για τους ανθρώπους. Επομένως οι αεροψεκασμοί υπάρχουν αλλά γίνονται για το «καλό των ανθρώπων», ισχυρίζονται. Αμερικανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο επίσημος λόγος για τον οποίο  ψεκάζουν, όπως τα αποκαλούν, «τρομακτικά χημικά, τοξίνες βαρέων μετάλλων και νοσοκομειακά απόβλητα» στον ουρανό της Αμερικής είναι η καταπολέμηση της φερόμενης «κλιματικής αλλαγής».

Οι διεθνιστές είναι πρόθυμοι να παραδεχθούν τα chemtrails, αναφέρεται, διότι εξυπηρετεί μια πολύ μεγαλύτερη, πιο ισχυρή ατζέντα στην οποία πιστεύουν εκατομμύρια άνθρωποι. Με πιο απλά λόγια η παγκόσμια συζήτηση δεν αποκλείεται να μην επικεντρώνεται πια στο αν υπάρχουν χημικοί αεροψεκασμοί, αλλά, όπως στις ΗΠΑ, στο αν είναι ωφέλιμοι ή αν βλάπτουν τους ανθρώπους!

Μήπως ήρθε η ώρα και στην Ελλάδα οι λεγόμενοι «ειδικοί» να αφήσουν την εποχή των σπηλαίων και να ξεκινήσουν σοβαρή έρευνα για το θέμα;

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί