Η Β. Κορέα θα θεωρήσει την επαναλαμβανόμενη εισβολή από μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Νότιας ως κήρυξη πολέμου

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Νότιας Κορέας βρέθηκε σε μια από τις συνοικίες της Πιονγκγιάνγκ και το Υπουργείο Άμυνας της Βόρειας Κορέας είπε ότι μια επανειλημμένη εισβολή από στρατιωτικά μέσα της Νότιας Κορέας θα θεωρηθεί κήρυξη πολέμου και θα οδηγήσει σε αντίποινα, όπως ανέφερε το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA). Πρόσφατα, η κορεατική χερσόνησος έζησε έναν […]

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Νότιας Κορέας βρέθηκε σε μια από τις συνοικίες της Πιονγκγιάνγκ και το Υπουργείο Άμυνας της Βόρειας Κορέας είπε ότι μια επανειλημμένη εισβολή από στρατιωτικά μέσα της Νότιας Κορέας θα θεωρηθεί κήρυξη πολέμου και θα οδηγήσει σε αντίποινα, όπως ανέφερε το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA).

Πρόσφατα, η κορεατική χερσόνησος έζησε έναν ακόμη γύρο κλιμάκωσης, με την Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας (ΛΔΚ) να εντείνει την ανάπτυξη μονάδων πυροβολικού κατά μήκος των συνόρων. Οι ηγέτες της Βόρειας Κορέας εξήγησαν ότι η κίνηση οφείλεται στο ότι η Νότια Κορέα εκτόξευσε drones με αντιβορειοκορεατική προπαγάνδα πάνω από την Πιονγκγιάνγκ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της ΛΔΚ, τα συντρίμμια ενός νοτιοκορεατικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους βρέθηκαν στην Πιονγκγιάνγκ στις 13 Οκτωβρίου.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KCNA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί