Η “Γατο -μανία” έρχεται στη Θεσσαλονίκη με μια διήμερη γιορτή αφιερωμένη στις γάτες

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς, διοργανώνει την Cat Con Gr: Mega Cat Expo 2024, ένα μοναδικό διήμερο γεμάτο γατο-εκπλήξεις, στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2024

Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στους χώρους της ΔΕΘ, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για όλους τους φιλόζωους και ιδιαίτερα όσους αγαπούν τις γάτες. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έρχεται ένα το “Cat-Con GR“, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο αποκλειστικά στις γάτες, γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες, εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Τι θα δείτε στην Έκθεση:

Εκθέσεις μορφολογίας: Δύο κορυφαίοι οργανισμοί, η TICA και η WCF, θα παρουσιάσουν εκλεκτές ράτσες γατών από όλο τον κόσμο, δίνοντας σας την ευκαιρία να θαυμάσετε την ομορφιά και την ποικιλομορφία του γατίσιου βασιλείου.

Διαγωνισμός ζωγραφικής: Μαθητές από σχολεία της Θεσσαλονίκης θα διαγωνιστούν για να αναδείξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο με θέμα τις γάτες.

Εκθέτες με προϊόντα γατών: Ανακαλύψτε μια πληθώρα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για την ευημερία και την ευτυχία των γατών σας.

Φιλοζωικές οργανώσεις: Συνεργαστείτε με φιλοζωικές οργανώσεις και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε αδέσποτες γάτες, υιοθετώντας ένα γατί-φίλο.

Παραστάσεις και workshops, stand up comedy με θέμα τις γάτες, Influencers, YouTubers, Streamers: Συναντήστε δημοφιλείς influencers, YouTubers και streamers του γατίσιου κόσμου και μοιραστείτε μαζί τους την αγάπη σας για τις γάτες.

Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Περίπτερο 4 Δ.Ε.Θ.

Διάρκεια εκδήλωσης: 10:00 – 19:00

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για παιδιά έως 12 ετών

(με πληροφορίες από thestival. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί