Το χιουμοριστικό βίντεο με τον χορό του Τριντό σε στυλ Bollywood…που έγινε viral

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Ινδία και τον Καναδά είναι στο κόκκινο.

Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό κατηγόρησε την Ινδία ότι έκανε ένα «τεράστιο λάθος» που ο Καναδάς δεν μπορούσε να αγνοήσει, ότι το Δελχί βρισκόταν πίσω από τον θάνατο ενός ηγέτη των αυτονομιστών Σιχ πέρυσι σε καναδικό έδαφος.

Ο Τριντό έκανε τα σχόλια δύο ημέρες αφότου Καναδοί αξιωματούχοι κατηγόρησαν την Ινδία ότι εμπλέκεται σε ανθρωποκτονίες, εκβιασμούς και άλλες βίαιες ενέργειες με στόχο Ινδούς αντιφρονούντες σε καναδικό έδαφος.

Μετά τις καταγγελίες του Καναδά και οι δύο χώρες απέλασαν κορυφαίους απεσταλμένους και διπλωμάτες, εντείνοντας τις ήδη τεταμένες εντάσεις.

Η Ινδία απέρριψε τους ισχυρισμούς ως «παράλογους» και κατηγόρησε τον Τριντό ότι παρενοχλούσε τη μεγάλη κοινότητα των Σιχ του Καναδά για πολιτικό όφελος.

Η αστυνομία του Καναδά είπε ότι υπήρξαν «πάνω από δώδεκα αξιόπιστες και επικείμενες απειλές για τη ζωή» που «συγκεκριμένα» επικεντρώθηκαν σε μέλη του κινήματος υπέρ του Χαλιστάν.

Οι μεταγενέστερες έρευνες είχαν οδηγήσει στην αποκάλυψη της φερόμενης εγκληματικής δραστηριότητας που ενορχηστρώθηκε από πράκτορες της κυβέρνησης της Ινδίας, σύμφωνα με το RCMP(καναδική αστυνομία).

Η Ινδία αρνήθηκε κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς και υποστήριξε ότι ο Καναδάς δεν έχει παράσχει στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Τo κανάλι RTIndia δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο που σατιρίζει τον Τριντό γράφοντας στη λεζάντα: “Μέσα στο Casa de Trudeau(Σπίτι του Τριντό)μετά την αναφορά κατά της Ινδίας – Έχει τις κινήσεις αλλά δεν έχει τα στοιχεία; Υπάρχει μόνο ένα πράγμα να κάνετε όταν η δύναμή σας φεύγει από τα χέρια σας και είστε απελπισμένοι για ψήφους… ΑΠΛΑ ΧΟΡΕΨΤΕ!”.

photo: EPA-Bloomberg pool

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί