Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ απάντησε στο ερώτημα εάν UFO ή εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη

Αυτά τα λένε βέβαια για τους δήθεν «εξωγήινους», που ούτως ή άλλως ζουν ανάμεσά μας!

Το αμερικανικό Πεντάγωνο απάντησε εάν UFO ή εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί ποτέ τη Γη, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία».

Ο γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου υποστράτηγος, Pat Ryder, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων την Πέμπτη σχετικά με θέματα όπως ο θάνατος του ηγέτη της Χαμάς, Yahya Sinwar, η χρήση βομβαρδιστικών B-2 για τη διεξαγωγή χτυπημάτων ακριβείας σε πέντε στρατιωτικές τοποθεσίες που ελέγχονται από τις δυνάμεις των Χούτι στην Υεμένη και η φερόμενη αποστολή Βορειοκορεατών στρατιωτών στην Ουκρανία.

Ο Jeff Schogol του “Task & Purpose”, βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Ryder ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Γης.

«Δεδομένου του κύκλου των ειδήσεων, θα μπορούσατε να ανακοινώσετε οτιδήποτε για εξωγήινους ή εξωγήινη ζωή και κανείς δεν θα νοιαζόταν. Λοιπόν, εγώ θα κάνω την ερώτηση. Τι στοιχεία έχετε σχετικά με τα UFO, τους εξωγήινους, κ.λπ.;».

«Η αλήθεια είναι εκεί έξω, Τζεφ, και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι η εξωγήινη ζωή έχει επισκεφτεί τον πλανήτη», απάντησε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου.

Το μήνυμα του εκπροσώπου ήταν το ίδιο που δόθηκε πριν από μήνες για το θέμα μετά τον συντονισμό των προσπαθειών για να καταλήξουμε στο κατά πόσο UFO, UAPs και εξωγήινοι είχαν πράγματι βρεθεί στη Γη.

Στις 20 Ιουλίου 2022, το Υπουργείο Άμυνας (DoD) ανακοίνωσε την ίδρυση Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλους τους τομείς (AARO).

Η αποστολή του AARO είναι να συγχρονίσει τις προσπάθειες του Υπουργείου Άμυνας και άλλων Ομοσπονδιακών Υπηρεσιών σχετικά με τον «εντοπισμό, αναγνώριση και απόδοση αντικειμένων ενδιαφέροντος» μέσα ή γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις ή τον εναέριο χώρο, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο, το Υπουργείο Άμυνας δημιούργησε έναν ιστότοπο για να αναφέρει την κυβερνητική δραστηριότητα που σχετίζεται με μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα (UAP), γνωστά και ως UFO.

Αλλά μετά τη δημιουργία του AARO και τη διεξαγωγή πολλαπλών ερευνών, το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για UAP που να ήρθαν εκτός Γης.

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί