Βρετανία: Έκρηξη σε σπίτι προκάλεσε πυρκαγιά αφήνοντας έναν νεκρό και έναν τραυματία

Ένα άτομο σκοτώθηκε σε έκρηξη στο Μπέντφορντ σήμερα το πρωί, καθώς ένας άλλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Η αστυνομία του Bedfordshire κλήθηκε γύρω στις 7.30 π.μ. στο Cleat Hill του Bedford, μετά το περιστατικό. Ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα καθώς οι αστυνομικοί απομαάκρυναν άλλους ανθρώπους από κοντά στο σημείο.

Ένας κάτοικος ανέφερε ότι άκουσε ένα ωστικό κύμα που ακολουθήθηκε από ένα δυνατό κρότο, σύμφωνα με το Bedford Independent .

Η αστυνομία του Befordshire δήλωσε στο X: “Ένα άτομο επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε σε έκρηξη και στη συνέχεια εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Cleat Hill του Bedford σήμερα το πρωί (Σάββατο). Ένα δεύτερο άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει περίθαλψη για σοβαρά τραύματα.


«Έχουμε δημιουργήσει ένα Κέντρο Βοήθειας Έκτακτης Ανάγκης για άτομα που έχουν εκκενωθεί. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό της αιτίας της έκρηξης και οι κάτοικοι που βρίσκονται ακόμα στα σπίτια τους θα πρέπει να έχουν τα παράθυρά τους ανοιχτά.

“Κατανοούμε ότι αυτό το περιστατικό είναι πολύ ανησυχητικό για όσους ζουν στη γύρω περιοχή και εξακολουθούν να συμβουλεύουν τους ανθρώπους να αποφύγουν την περιοχή Cleat Hill ενώ οι εργασίες στο σημείο συνεχίζονται”.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί