Απίστευτο: Πτώμα έπεσε από νεκροφόρα στον δρόμο! Ζήτησε συγγνώμη το γραφείο τελετών

Ένα γραφείο τελετών στην Πολωνία απηύθυνε μια ασυνήθιστη συγγνώμη το Σάββατο, αφού ένα πτώμα που μετέφερε...έπεσε από την νεκροφόρα σταματώντας την κυκλοφορία.

Πολωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας άνδρας οδηγούσε σε έναν δρόμο την Παρασκευή στη Stalowa Wola, μια πόλη στη νοτιοανατολική Πολωνία, όταν είδε για πρώτη φορά ένα σεντόνι στο παράθυρο του αυτοκινήτου του. Όταν το σεντόνι γλίστρησε κάτω, είδε ένα πτώμα πεσμένο στο δρόμο. Για μια στιγμή ο οδηγός φοβήθηκε ότι είχε χτυπήσει το άτομο.

Τα τοπικά μέσα δημοσίευσαν μια εικόνα του πτώματος ξαπλωμένο σε μια διάβαση πεζών με λευκές ρίγες,αφού είχε πέσει έξω από τη νεκροφόρα.

Η εταιρεία μεταφοράς του πτώματος, Hades(Άδης) Funeral Services, εξέδωσε ανακοίνωση το Σάββατο αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το περιστατικό και κατηγορώντας για τεχνική βλάβη της νεκροφόρα.

«Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι ως αποτέλεσμα απροσδόκητης τεχνικής βλάβης της ηλεκτρικής κλειδαριάς της πίσω πόρτας στη νεκροφόρα, κατά τη μεταφορά της σορού του θανόντος, συνέβη ένα ατυχές γεγονός που δεν αντικατοπτρίζει τα υψηλά πρότυπα την εταιρεία μας, τη βαθιά μας ενσυναίσθηση προς τις οικογένειες των θανόντων και τον σεβασμό που δείχνουμε πάντα στον εκλιπόντα», έγραψε η εταιρεία σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.

Ζήτησε συγγνώμη από «όλους όσους απογοητεύτηκαν και αναστατώθηκαν από αυτό το γεγονός».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί