«Πολιτικές Όρμπαν και Λεπέν» στο επίκεντρο! Τί αναμένεται να συμβεί το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα

ΝΔ εναντίον μικρών «δεξιών» κομμάτων

«Πονοκέφαλο» έχει αποκτήσει η κυβέρνηση από την «μουρμούρα» εκ δεξιών της!

Δεν φοβάται τόσο τα μικρά κόμματα αυτά καθ’ αυτά, τα οποία άλλωστε, κατά πολλούς, δεν είναι και τόσο «δεξιά» όσο λένε, αλλά για το γεγονός ότι φέρνουν στην επικαιρότητα το πως συμπεριφέρεται η πραγματική δεξιά σε Ουγγαρία, Γαλλία, Γερμανία κοκ

Το Μαξίμου βλέπει λοιπόν την πολιτική Όρμπαν και Λεπέν, την οποία μαθαίνουν όλο και περισσότεροι Έλληνες πολίτες, να κερδίζει δημοσκοπικά έδαφος, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα

Για αυτό αναγκάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναφερθεί από τις Βρυξέλλες σε «πατριώτες της φακής», οι οποίοι, ειδικά τώρα που η κυβέρνηση θέλει να «λύσει» τις διαφορές με την Τουρκία, προσπαθούν, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, να αλιεύσουν ψήφους!

Στην Νέα Δημοκρατία κάνουν λόγο για «βερμπαλιστικές εκφράσεις» και «πατριωτικές κορώνες»

Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται η κυβέρνηση να περάσει στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας πως όσοι λένε πως εκπροσωπούν την δεξιά πολιτική Όρμπαν και Λεπέν, κάνουν κακό την χώρα!

Ελληνοτουρκικά, μεταναστευτικό και κοινωνικά θέματα που άπτονται της παλιάς παραδοσιακής Ελλάδας θα βρεθούν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης!

Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να κρατήσει ψήφους, τα μικρά κόμματα να τους αρπάξουν! Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο κερδισμένος στα μάτια του «κυρίαρχου λαού», ο οποίος καλείται να ξεχωρίσει αν η ΝΔ και τα μικρά κόμματα έχουν σχέση με την Δεξιά που ανεβάζει τα ποσοστά της σε ευρωπαϊκά κράτη.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί