Η πραγματική οικογένεια ­«Άνταμς» έχει μια κόρη “φάντασμα” και…οδηγεί νεκροφόρα!

Μια τρομακτική οικογένεια στους δρόμους του Μάντσεστερ, ονομάζεται από ορισμένους ως η «πραγματική οικογένεια Addams», καθώς ισχυρίζονται ότι «βλέπουν φαντάσματα» και οδηγούν μια νεκροφόρα.

Μια οικογένεια από το Cheshire έχει ονομαστεί η «πραγματική οικογένεια Addams» αφού μοιράστηκε το μοναδικό της χόμπι, αυτό του κυνηγιού φαντασμάτων και την τάση της για οδήγηση με νεκροφόρα.

Ο Jon Paul Kenny, η Kymmi Jeffrey και οι δύο κόρες τους Snow, εννέα ετών και Pebble, έξι, δεν μοιάζουν ακριβώς με την εκκεντρική οικογένεια Addams, αλλά οι τέσσερις είχαν έντονο ενδιαφέρον για τη μετά θάνατον ζωή από τότε που η μαμά Kymmi έλαβε εισιτήρια για μια περιοδεία φαντασμάτων από τον δάσκαλο σύζυγό της. Η 37χρονη από το Middlewich του Cheshire ήταν δύσπιστη στην αρχή, αλλά αφού βρήκε την εμπειρία συναρπαστική, ξεκίνησε να οργανώσει τις δικές της εκδηλώσεις κυνηγιού φαντασμάτων.

Η ίδια εξήγησε: «Μας άρεσε τόσο πολύ που αποφασίσαμε να το δημιουργήσουμε μόνοι μας και να προσφέρουμε εμπειρίες κυνηγιού φαντασμάτων στους ανθρώπους, καθώς και να το κάνουμε ως οικογένεια με τις μικρές μας κόρες.

«Ήμουν τόσο δύσπιστη στην αρχή, που δεν ήξερα τι να περιμένω.

Εναρμονίζοντας το τρομακτικό τους χόμπι, οι γονείς Jon Paul και Kymmi αγόρασαν ένα δεύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο – μια νεκροφόρα, την οποία έχουν ονομάσει Morticia.

Το ζευγάρι – που γνωρίστηκε ενώ δούλευε σε ένα σχολείο – απολαμβάνει να βγάζει το αυτοκίνητο για μια βόλτα, ακόμη και να το οδηγεί σε παμπ, κάτι που τους έκανε γνωστούς ως Οικογένεια Άνταμς.


«Αρχικά πιστεύαμε ότι [η νεκροφόρα] θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίσουμε την επιχείρησή μας, αλλά τη λατρεύουμε και τη χρησιμοποιούμε ως οικογενειακό αυτοκίνητο», είπε η Κίμμι.

«Λαμβάνουμε καλή ανταπόκριση όταν είμαστε έξω, οι άνθρωποι σταματούν πάντα για να κοιτάξουν και να τραβήξουν φωτογραφίες.

«Ωστόσο, δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε στη δουλειά, δεν νομίζω ότι ο διευθυντής θα ήταν πολύ ευχαριστημένος».

Τα νεότερα μέλη της οικογένειας έχουν εμπλακεί πρόσφατα στο χόμπι των φαντασμάτων, με τον Jon Paul να ισχυρίζεται ότι ο μεγαλύτερος τους, ο Snow, μπορεί να δει φαντάσματα και συχνά τα ζωγραφίζει.
Περιέγραψε τις ικανότητες της κόρης του ως «πραγματική υπερδύναμη», καθώς συχνά εντοπίζει πολλά υπερφυσικά όντα – και τώρα ονομάζεται «Snow Wednesday Addams».

Εξήγησε: «Όταν πήγαμε τους Snow and Pebble στην πρώτη τους περιπέτεια κυνηγιού φαντασμάτων, ο Snow είδε για πρώτη φορά μια φιγούρα με στρογγυλό κεφάλι και μια γυναίκα να κρατιέται χέρι χέρι με ένα κοριτσάκι.

«Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά αμφιλεγόμενο να πας τα παιδιά σου στο κυνήγι φαντασμάτων, αλλά δεν πηγαίνουμε ποτέ όταν είναι αργά το βράδυ, δεν πιστεύουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε», πρόσθεσε.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα φαντάσματα είναι κάτι τρομακτικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

“Στην αρχή ήμασταν λίγο ανήσυχοι τι θα πει ο κόσμος, αλλά δεν είχαμε παρά μια θετική ανταπόκριση μέχρι στιγμής για την έναρξη της επιχείρησης. Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι πολύ ωραίο.”


Η αγάπη της οικογένειας για το κυνήγι φαντασμάτων τους επέτρεψε να βιώσουν ένα απίστευτο υπερφυσικό περιστατικό καθώς η οικογένεια τώρα ισχυρίζεται ότι έχει ένα άλλο παιδί – μια «κόρη φάντασμα».

Αν και το τρίτο τους παιδί δεν είναι σωματικά παρόν, η μητέρα περιέγραψε ότι η προσκόλληση κατά τη διάρκεια του κυνηγιού φαντασμάτων ήταν τόσο δυνατή, που είναι πεπεισμένη ότι το παιδί είναι δικό της.

Το φάντασμα έρχεται πάντα σε επαφή με την οικογένεια όταν βρίσκονται στις περιπέτειές τους, με τη δική τους κόρη να ζωγραφίζει τα φαντάσματα που βλέπει.

Η Κίμμι εξήγησε: “Όταν κάναμε την πρώτη περιοδεία, είδαμε ένα κοριτσάκι και νιώθουμε ότι δέθηκε μαζί μας όπως την βλέπουμε πάντα όταν κυνηγάμε φανταστικά. Νιώθω ότι είναι το τρίτο μας παιδί.”

Ενώ μπορεί να είναι κυνηγοί φαντασμάτων τη νύχτα, ο Jon Paul και η Kymmi είναι ένα επαγγελματικό ζευγάρι εργαζόμενων την ημέρα.

Ο μπαμπάς προσθέτει: «Είναι σαν τα alter-ego μας. Έχουμε αυτή την τρελή πλευρά, την οποία αγαπάμε απόλυτα.

«Οι άνθρωποι στη δουλειά έχουν αρχίσει να ακούν περισσότερα για αυτό που κάνουμε και τους αρέσει, πιστεύουν ότι είναι φανταστικό.

«Περάσαμε τη νεκροφόρα μέσα από το Deansgate στο Μάντσεστερ ένα Σάββατο και ήταν κατάμεστη, μπορούσες να δεις τους πάντες στους δρόμους να μας κοιτάζουν επίμονα. Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.
«Ελπίζουμε μια μέρα οι Snow and Pebble να αναλάβουν την επιχείρηση, και να την αγαπούν όσο κι εμείς.

“Είμαστε ακόμη σοκαρισμένοι με μερικά από τα πράγματα που έχουμε δει και δεν υπάρχουν εξηγήσεις για αυτό. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε το κυνήγι φαντασμάτων σύντομα.”

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί