Όλες οι φορές που ο Τραμπ αναφέρθηκε στο όνομα του Ιησού Χριστού – Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ένα βίντεο που συμπεριλαμβάνει όλες τις φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε δημόσια στον Ιησού Χριστό κατά τη διάρκεια ομιλιών του έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ως απάντηση στην αντίχριστη Καμάλα Χάρις.

Πριν από λίγες μέρες είχε ξεσπάσει παγκόσμιος σάλος μετά το συμβάν σε προεκλογική συγκέντρωση της Καμάλα η οποία όταν άκουσε από έναν φοιτητή μέσα από το πλήθος ότι “Ο Ιησούς είναι ο Θεός” , “Jesus is Lord”, απάντησε με ειρωνικό ύφος ότι τα άτομα αυτά “βρίσκονται σε λάθος συγκέντρωση” γελώντας υποτιμητικά.

Πλέον πολύς κόσμος έχει συσπειρωθεί ενάντια στην Καμάλα και τους Δημοκρατικούς, ανεβάζοντας συνεχώς βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας πως κανένας Χριστιανός δεν πρέπει να πάει να τους ψηφίσει.

Ένα από αυτά τα βίντεο έχει γίνει viral καθώς δείχνει όλες τις φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αναφερθεί δημόσια στο όνομα του Ιησού Χριστού.

Μερικά από τα λεγόμενά του κατά καιρούς είναι: “Ο Ιησούς θέλει να είναι ο Κύριος της Ζωής σου”, “Χρειαζόμαστε πάντα βοήθεια από το Αφεντικό, κάποιος μου είπε ότι είμαι το πιο διάσημο πρόσωπο στον κόσμο μέχρι τώρα και του είπα όχι δεν είμαι” και τότε με ρώτησε ποιός είναι και του απάντησα “Υπάρχει ένα πιο διάσημο πρόσωπο και αυτό είναι ο Ιησούς Χριστός”.

Φαίνεται πως στην Αμερική η αντίδραση της Καμάλα έχει πυροδοτήσει μεγάλο ξέσπασμα εις βάρος της ενόψει των εκλογών.

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί