«Η πίστη μου απέκτησε νέο νόημα»! Σημαντική ομιλία του Τραμπ στους χριστιανούς ψηφοφόρους

Τι θα συμβεί άπαξ και βγει η Καμάλα Χάρις, σύμφωνα με τον ίδιο

Ο Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε την Δευτέρα τους χριστιανούς ψηφοφόρους να συμμετάσχουν στις εκλογές του 2024, ισχυριζόμενος ότι μια κυβέρνηση της Καμάλα Χάρις θα περιόριζε τις θρησκευτικές ελευθερίες των χριστιανών.

Κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης στην Βόρεια Καρολίνα μια σειρά από χριστιανούς πάστορες στήριξαν τον Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του Guillermo Maldonado, ενός για πολλά χρόναι συμμάχου του!

«Ξέρετε, τώρα βρισκόμαστε σε πνευματικό πόλεμο», είπε ο Μαλντονάδο, αναφερόμενος στην ιδέα ότι οι Χριστιανοί βρίσκονται σε πόλεμο ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις. «Είναι πέρα ​​από τον πόλεμο μεταξύ αριστεράς και δεξιάς. Είναι μεταξύ καλού και κακού. Υπάρχει ένας μεγάλος αγώνας αυτή την στιγμή που επηρεάζει τη χώρα μας και πρέπει να πάρουμε πίσω την χώρα μας».

Από την πλευρά του, ο Τραμπ μίλησε για την απόπειρα δολοφονίας σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, βασιζόμενος στην ιδέα που ασπάστηκαν πολλοί χριστιανοί ότι ο Θεός παρενέβη για να του σώσει την ζωή.

«Η πίστη μου απέκτησε νέο νόημα στις 13 Ιουλίου στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, όπου με σπρώχτηκα στο έδαφος, ουσιαστικά από κάτι που φαινόταν σαν ένα υπερφυσικό χέρι», είπε ο Τραμπ και συνέχισε: «Και θα ήθελα να πιστεύω ότι ο Θεός με έσωσε για έναν σκοπό, και αυτός είναι να κάνει την χώρα μας μεγαλύτερη από ποτέ».

Προέτρεψε δε τους χριστιανούς να ψηφίσουν.

«Ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί πραγματικά είναι: βλέπεις έναν συνεχή πόλεμο σε αυτή την χώρα ενάντια στον Θεό, από την τρέχουσα κυβέρνηση και από την κυβέρνηση Ομπάμα», είχε πει νωρίτερα ο γιος του Τραμπ, Έρικ Τραμπ.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί