Ο Ομπάμα…ραπάρει με το “Lose Yourself” του Έμινεμ προς χάριν της Καμάλα – Βίντεο

Ο Έλινεμ μίλησε σε εκδήλωση εκστρατείας στο Ντιτρόιτ για την Κάμαλα Χάριςκαι παρουσίασε τον πρώην πρόεδρο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έδειξε τις ικανότητές του…στη ραπ μετά την παρουσίασή του από τον ράπερ τραγουδιστή Έμινεμ κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης για την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις στο Ντιτρόιτ την Τρίτη.

Ο Έμινεμ μίλησε αρχικά, φορώντας ένα καπέλο Detroit Tigers, για να συστήσει τον Ομπάμα και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ψηφίσουν.

«Νομίζω ότι η Αντιπρόεδρος Χάρις υποστηρίζει ένα μέλλον για αυτή τη χώρα όπου η ελευθερία του λόγου και πολλές άλλες θα προστατεύονται και θα τηρούνται», συνέχισε ο Έμινεμ. «Και εδώ για να σας πει πολλά περισσότερα για αυτό είναι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα».

Στη συνέχεια, ο Ομπάμα ανέβηκε στη σκηνή, αστειευόμενος ότι «αισθανόταν νευρικός κατά κάποιο τρόπο ακολουθώντας τον Έμινεμ», προσθέτοντας ότι ήταν «νευρικός», πριν μπει ομαλά στο σινγκλ του Eminem το 2002 «Lose Yourself».

«Είναι νευρικός, αλλά επιφανειακά δείχνει ήρεμος και έτοιμος/Να ρίξει βόμβες, αλλά συνεχίζει να ξεχνάει», είπε ραπάροντας με το τραγούδι του Έμινεμ ο Ομπάμα πριν…ξεσπάσει σε γέλια και ο κόσμος αρχίσει να τον ζητωκραυγάζει.

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί