Οι άτακτες κατσίκες ενός Ρώσου τον οδήγησαν στο δικαστήριο – Βίντεο

Δικαστήριο της Μόσχας απαγόρευσε την Τρίτη σε έναν ηλικιωμένο κάτοικο να κρατά κατσίκες στο σπίτι του στη ρωσική πρωτεύουσα, αφού έλαβε καταγγελίες για τα ζώα που περιφέρονται στους δρόμους και παράγουν άσχημες μυρωδιές.

Ο Valery Anikeev, 77 ετών, έχει κρατήσει 16 κατσίκες στο σπίτι του στην περιοχή Zyuzino της νότιας Μόσχας τουλάχιστον από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Τα τελευταία χρόνια, βίντεο με τα ζώα του να πέφτουν πάνω σε αυτοκίνητα και να εισβάλλουν στα καταστήματα έχουν γίνει viral.

Τον Αύγουστο, οι τοπικές κτηνιατρικές αρχές προσπάθησαν να απαγορεύσουν στον Anikeev να κρατά τις κατσίκες στο σπίτι του, επικαλούμενοι κινδύνους για την υγεία. Τα ζώα βόσκουν τακτικά κοντά σε πολυκατοικίες, με ορισμένους κατοίκους να εκφράζουν ανησυχία ότι μπορεί να μεταδώσουν ασθένειες.

Το περιφερειακό δικαστήριο Zyuzino της Μόσχας απαγόρευσε στον Anikeev να κρατά τα ζώα στο σπίτι του μέχρι να συμμορφωθεί με τους κτηνιατρικούς νόμους.

Ο ρωσικός στρατιωτικός τηλεοπτικός σταθμός Zvezda ανέφερε ότι το δικαστήριο διέταξε τον Anikeev να κατασκευάσει έναν φράχτη και ένα καταφύγιο για τα ζώα.

«Μάλλον θέλουν να χτίσω ένα αγρόκτημα βοοειδών», είπε ο Ανίκεεφ στους δημοσιογράφους μετά την ακρόαση της Τρίτης, λέγοντας ότι θα συμμορφωθεί με την εντολή μετά από διαβούλευση με τις αρχές. Στη συνέχεια κινηματογραφήθηκε να ρίχνει κατσικίσιο γάλα για δημοσιογράφους.

«Δεν ήξερα ότι θα ήσασταν τόσοι πολλοί», είπε ο Anikeev.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί