Ζευγάρι “Βιοχάκερ” έχει βάλει σκοπό να ζήσει…μέχρι τα 150

Το νιόπαντρο ζευγάρι έχει υιοθετήσει μια αυστηρή ρουτίνα, φιλοδοξώντας να φτάσει τα 150.

Ένα ζευγάρι από το Midwest των ΗΠΑ, η Kayla Barnes-Lentz, 33, και ο σύζυγός της Warren Lentz, 36, είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα όρια της ανθρώπινης διάρκειας ζωής, με στόχο να ζήσουν πολύ περισσότερο από 100 χρόνια…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post , το ζευγάρι έχει υιοθετήσει μια αυστηρή ρουτίνα βιοχάκινγκ, φιλοδοξώντας να φτάσει την ηλικία των 150 ετών.

Η Kayla, συνιδιοκτήτρια του LYV the Wellness Space, μιας κλινικής υγείας και μακροζωίας ακριβείας στο Κλίβελαντ, και ο Warren, Chief Revenue Officer που εργάζεται σε μια εταιρεία μάρκετινγκ, έχουν χτίσει τον τρόπο ζωής τους γύρω από τη μεγιστοποίηση της υγείας και της ευεξίας. Η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη με πρακτικές βελτιστοποίησης της υγείας, οι οποίες πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν κατά πολύ τον μέσο όρο ζωής των 76 ετών στην Αμερική.

Όπως δήλωσε: “Αρχικά με ενδιέφερε το biohacking γιατί ήθελα να έχω καλύτερες επιδόσεις και να δουλεύω πολλές ώρες για να προχωρήσω την επιχείρησή μου. Μόλις άρχισα να βλέπω τις αλλαγές στο πώς ένιωθα τρώγοντας απλώς περισσότερα βιολογικά τρόφιμα , άρχισα να ασχολούμαι.

Λίγο πριν γνωριστούμε με τον σύζυγό μου σε μια εφαρμογή που ονομαζόταν Raya , είχα φτάσει τελικά σε ένα μέρος όπου ένιωθα ότι μπορούσα να βγω ραντεβού. Ήμουν τόσο ερωτευμένη με τη δουλειά μου που η αγάπη δεν ήταν πραγματικά προτεραιότητα. Είχα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου εστιάζοντας στη δημιουργία μιας επιχείρησης, στην υγεία μου και στη βελτιστοποίηση της ρουτίνας μου.

Όταν συνάντησα τον Warren,ήξερα ότι ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Του ζήτησα ιατρικές εξετάσεις πολύ νωρίς γιατί ήμασταν ενθουσιασμένοι που θέλαμε να βελτιστοποιήσουμε την υγεία μας μαζί. Αρχικά μου έστειλε τα πλήρη ετήσια ιατρικά του αποτελέσματα, τα οποία έδειχναν τα επίπεδα ορμονών και όλα τα βασικά πράγματα. Στη συνέχεια, του έστειλα ένα σωρό πρόσθετες εξετάσεις για να κάνει, όπως για την υγεία του εντέρου, τη γενετική, τους βιοδείκτες και μια δοκιμή συνολικής τοξικής επιβάρυνσης, η οποία εξετάζει τα επίπεδα βαρέων μετάλλων, μούχλας και περιβαλλοντικές τοξίνες στο σώμα.

Με αποκαλεί «Επικεφαλής Υγείας» της σχέσης μας.
Παντρευτήκαμε στα 33 και στα 36, που είναι λίγο αργά, οπότε θέλω να έχω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί του. Θέλω απλώς να ζήσω όσο ο άντρας μου. Στόχος μου είναι να φτάσουμε και οι δύο στα 150.

Έτσι, ήξερα ότι θα χρειαζόταν κάποιος ειδικός για να γίνει ο σύντροφός μου, επειδή δεν ενδιαφέρονται όλοι να ζουν όπως εγώ.

Τα πρωινά τους ξεκινούν με παλμική θεραπεία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, χρησιμοποιώντας μια συσκευή κλινικής ποιότητας που έχουν στο σπίτι. Ακολουθεί μια προπόνηση και μια πρωινή βόλτα για να απορροφήσουν νωρίς το φως του ήλιου, το οποίο θεωρούν απαραίτητο για την ευεξία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενσωματώνουν διάφορες τεχνολογίες υγείας, όπως έναν Υπερβαρικό Θάλαμο Οξυγόνου, ενώ ο Γουόρεν, που μερικές φορές εργάζεται από το σπίτι, κάνει και κρυοθεραπεία το απόγευμα.

Τα βράδια τους επικεντρώνονται στη χαλάρωση και την ανάκαμψη, ξεκινώντας με ένα βιολογικό γεύμα που ετοιμάζει η Kayla και ακολουθεί μια μεγάλη βόλτα στους κοντινούς λόφους. Καθώς πλησιάζει το ηλιοβασίλεμα, συμμετέχουν σε μια συνεδρία σάουνας και αλλάζουν τον φωτισμό του σπιτιού τους σε κόκκινο φωτισμό, συγχρονίζοντας το περιβάλλον τους με τους φυσικούς κιρκάδιους ρυθμούς τους. Μέχρι τις 9 το βράδυ, διασφαλίζουν ότι θα ξεκουραστούν πλήρως.

Η προσέγγιση του ζευγαριού τους τοποθετεί στην πρώτη γραμμή του κινήματος biohacking, μια αυξανόμενη τάση μεταξύ εκείνων που επιδιώκουν να επιβραδύνουν ή να αντιστρέψουν τη βιολογική γήρανση.

Άλλες αξιοσημείωτες φιγούρες σε αυτόν τον χώρο περιλαμβάνουν τον εκατομμυριούχο Bryan Johnson, ο οποίος έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις προσπάθειες μείωσης της βιολογικής του ηλικίας, και την Amy Hardison, μια γιαγιά που ισχυρίζεται ότι έχει αντιστρέψει τη βιολογική της ηλικία κατά 16 χρόνια.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί