ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: “Τι διαπραγματεύεται με τον κ. Ερντογάν και την τουρκική πλευρά;”

Το πλαίσιο εντός του οποίου αναμένεται να κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή σκιαγραφεί το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα υπό τον τίτλο «Καλωσορίζουμε σήμερα τον Πρωθυπουργό στη Βουλή, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Ολομέλεια». Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «με την ευκαιρία» της […]

Το πλαίσιο εντός του οποίου αναμένεται να κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή σκιαγραφεί το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα υπό τον τίτλο «Καλωσορίζουμε σήμερα τον Πρωθυπουργό στη Βουλή, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Ολομέλεια». Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «με την ευκαιρία» της παρουσίας του πρωθυπουργού θα τον καλέσει να δώσει απαντήσεις για τα αντιπυρικά μέτρα, τα μέτρα κατά της ακρίβειας, τα μέτρα για τη στήριξη του ΕΣΥ και τις «διαπραγματεύσεις» με την Τουρκία.

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της σημερινής συζήτησης των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, είναι η ακόλουθη:

«Καλωσορίζουμε σήμερα τον Πρωθυπουργό στη Βουλή, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Ολομέλεια.

Με την ευκαιρία, τον καλούμε να δώσει απαντήσεις ενώπιον του λαού στα εξής:

Ποια μέτρα θα λάβει (και πότε;) για να σταματήσει να κατακαίγεται η χώρα κάθε καλοκαίρι; Επί ημερών του έχουν καεί 4 εκατομμύρια στρέμματα.

Ποια μέτρα θα λάβει (και πότε;) κατά της ακρίβειας για να προστατεύσει τα νοικοκυριά και να στηρίξει τις επιχειρήσεις; Το 26% των Ελλήνων βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας.

Πώς θα στηρίξει το ΕΣΥ, το οποίο έχει απαξιώσει πλήρως ως τώρα, αλλά και την εργασία, όπου τα δικαιώματα των εργαζομένων καταπατώνται και τα εργατικά δυστυχήματα έχουν γίνει καθημερινότητα;

Τι διαπραγματεύεται με τον κ. Ερντογάν και την τουρκική πλευρά για ζητήματα που αφορούν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις;

Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά.

Δεν μπορεί να υπεκφεύγει και να αποποιείται των ευθυνών του».

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί