Πρώην Δημοκρατική βουλευτής προσχωρεί στους Ρεπουμπλικάνους και τον Τραμπ: «Μπαίνω στο κόμμα του λαού»

Η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Τούλσι Γκάμπαρντ υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, ανακοινώνοντας ότι έχει ενταχθεί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Η Γκάμπαρντ, 43 ετών, υπηρέτησε ως Δημοκρατική βουλευτής από την Χαβάη και διεκδίκησε την προεδρική υποψηφιότητα του κόμματος το 2020. Έγινε σφοδρή επικρίτρια των αμερικανικών στρατιωτικών επεμβάσεων στο […]

Η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Τούλσι Γκάμπαρντ υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, ανακοινώνοντας ότι έχει ενταχθεί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Η Γκάμπαρντ, 43 ετών, υπηρέτησε ως Δημοκρατική βουλευτής από την Χαβάη και διεκδίκησε την προεδρική υποψηφιότητα του κόμματος το 2020. Έγινε σφοδρή επικρίτρια των αμερικανικών στρατιωτικών επεμβάσεων στο εξωτερικό. Η Γκάμπαρντ έφυγε από τους Δημοκρατικούς το 2022, κατηγορώντας το κόμμα ότι βρίσκεται «υπό τον πλήρη έλεγχο μιας ελιτίστικης φυλής πολεμοκάπηλων».

Η αρχή έγινε στην συγκέντρωση του Τραμπ στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας την Τρίτη, όπου ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος την παρουσίασε ως άτομο με «πολλή κοινή λογική». Αφού πήρε τον λόγο και αγκάλιασε τον Τραμπ, η Γκάμπαρντ επιτέθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο είπε ότι έχει γίνει «αγνώριστο» τα τελευταία χρόνια.

Οι Δημοκρατικοί, των οποίων υποψήφια εκλογή είναι η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, είναι τώρα «εναντίον της ελευθερίας, υπέρ της λογοκρισίας, υπέρ των ανοιχτών συνόρων και υπέρ του πολέμου», υποστήριξε η Γκάμπαρντ, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ «δεσμεύτηκε να τερματίσει τους πολέμους, όχι να τους ξεκινήσει. ”


Η Γκάμπαρντ υποστήριξε ότι η ηγεσία του Τραμπ βοήθησε «να μεταμορφωθεί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και να το επαναφέρει ως κόμμα του λαού και στο κόμμα της ειρήνης». «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας σήμερα, Πρόεδρε Τραμπ, και ανακοινώνω ότι γίνομαι μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Μπαίνω στο κόμμα του λαού… Είναι το κόμμα της κοινής λογικής και το κόμμα που ηγείται από έναν πρόεδρο που έχει το θάρρος και τη δύναμη να αγωνιστεί για την ειρήνη», τόνισε.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί