Τραγωδία στον Καναδά: 19χρονη υπάλληλος βρέθηκε νεκρή μέσα σε αρτοποιείο καταστήματος

Οι αρχές στον Καναδά ερευνούν τι οδήγησε στον θάνατο μιας 19χρονης υπαλλήλου της Walmart που βρέθηκε μέσα σε φούρνο στο αρτοποιείο του καταστήματος.

Το αστυνομικό τμήμα του Χάλιφαξ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό της 19ης Οκτωβρίου μέσα στο καναδικό κατάστημα.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο κατάστημα, που βρίσκεται στη διεύθυνση 6990 Mumford Road στο Χάλιφαξ, γύρω στις 9:30 μ.μ. για να ερευνήσουν τον ξαφνικό θάνατο μιας 19χρονης γυναίκας της οποίας το σώμα βρέθηκε μέσα στον μεγάλο φούρνο.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν έχουν φτάσει ακόμη σε σημείο να επιβεβαιώσουν την αιτία και τον τρόπο θανάτου .

“Η έρευνα είναι περίπλοκη και περιλαμβάνει πολλές συνεργαζόμενες υπηρεσίες. Μια έρευνα αυτού του είδους μπορεί να κρατήσει καιρό”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα του Χάλιφαξ.

Η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, η Canadian Broadcasting Corporation (CBC) ανέφερε αρχικά ότι η γυναίκα ήταν μέλος της τοπικής κοινότητας των Σιχ.

Εκπρόσωπος της Walmart έστειλε μια δήλωση στο Fox News Digital αναφέροντας ότι το κατάστημα «θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας».

“Είμαστε συντετριμμένοι και οι βαθύτερες σκέψεις μας είναι με τον συνεργάτη μας και την οικογένειά τους. Η εστίασή μας παραμένει στο να φροντίζουμε τους συνεργάτες μας και να διασφαλίσουμε ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται”, δήλωσε εκπρόσωπος της Walmart στη δήλωση.

Ο Balbir Singh, γραμματέας της Maritime Sikh Society, είπε στο CBC την Τρίτη ότι η κοινωνία ήρθε σε επαφή με τη μητέρα του 19χρονου θύματος και έμαθε ότι η γυναίκα και η μητέρα της έχουν καταγωγή από την Ινδία και ήρθαν στον Καναδά. πριν από δύο με τρία χρόνια.

«Είναι ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό και όλοι είναι βαθιά πληγωμένοι από αυτό, και περιμένουμε να βγει η αστυνομική έρευνα», είπε ο Σινγκ. «Θα θέλαμε να μάθουμε τι απέγινε αυτή η νεαρή γυναίκα».

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί