Τυχαίο; Δείτε πως λέγεται η περιοχή που έγινε το σημερινό χτύπημα στην Τουρκία, vid

Προβληματισμός στην Άγκυρα

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία, καθώς όπως αναφέρουν τα γειτονικά μέσα ενημέρωσης σημειώθηκε έκρηξη κοντά στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας στην περιοχή της Άγκυρας.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για επίθεση ενόπλων και πιθανότατα ενός βομβιστή αυτοκτονίας, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός στην τουρκική ηγεσία για αυτή την επίθεση, την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος βρίσκεται στο Καζάν της Ρωσίας, με την προοπτική να εισέλθει η Τουρκία μελλοντικά στους BRICS.

Δεν είναι λίγοι που συνδέουν την επίθεση με την παρουσία του Τούρκου προέδρου στον Οργανισμό με πρωταγωνιστή τον Πούτιν.

Μάλιστα η περιοχή της επίθεσης ονομάζεται -ελπίζουν αυτό να είναι απλά τυχαίο στο Καχραμανκαζάν (πριν από το 2016: Καζάν και πολλοί αποκαλούν ακόμα και σήμερα την περιοχή έτσι, αρκεί να κάνει κάποιος μια μικρή έρευνα στα σημερινά δημοσιεύματα για το χτύπημα) και είναι δήμος της Άγκυρας.

Στο ρωσικό Καζάν με τον Πούτιν ο Ερντογάν, στο τουρκικό Καζάν το σημερινό χτύπημα! Τεράστια σύμπτωση αν μη τι άλλο ανεξαρτήτως του που θα αποδοθεί τελικά η ευθύνη!

Να επιλέχθηκε τυχαία αυτή η περιοχή; Ακούγοντας το όνομά της πάντως ο τούρκος πρόεδρος αποκλείεται να μην κάνει έστω στιγμιαία συνειρμούς

Ποιά είναι η Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία

Η Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία (Turkish Aerospace) ξεκίνησε υπό το τουρκικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας στις 28 Ιουνίου 1973 για να μειώσει την εξάρτηση της Τουρκίας από το εξωτερικό σε σχέση με την αμυντική βιομηχανία.

Η Turkish Aerospace κατασκευάζει τόσο στρατιωτικά όσο και πολιτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα! Επίσης παράγει drones. Ό,τι δημιουργεί πάει στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας αλλά και σε χώρες του εξωτερικού!

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, σοβαρό χτύπημα σε αυτή την βιομηχανία θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την Τουρκία.

Να ήταν τυχαίο λοιπόν το σημερινό χτύπημα;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί