Συλλυπητήρια του Πούτιν στον Ερντογάν για την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την Τετάρτη τα συλλυπητήριά του στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, στο τουρκικό Καχραμανκαζάν ή αλλιώς Καζάν! “Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση. Τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν για τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία. […]

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την Τετάρτη τα συλλυπητήριά του στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, στο τουρκικό Καχραμανκαζάν ή αλλιώς Καζάν!

“Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση. Τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν για τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία. Ξέρετε πώς νιώθουμε γι’ αυτό: καταδικάζουμε οποιεσδήποτε εκδηλώσεις αυτού του είδους, ανεξάρτητα από τα κίνητρά τους », είπε ο Πούτιν σε συνάντηση με τον Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των BRICS στη ρωσική πόλη Καζάν.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ακούστηκαν εκρήξεις και πυροβολισμοί κοντά στην εταιρεία TUSAS στην Άγκυρα, μια εταιρεία κατασκευής στρατιωτικών αεροσκαφών και διαστημικού εξοπλισμού. Υπάρχουν έξι νεκροί ανάμεσα σε αυτούς δύο τρομοκράτες.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί