Γεωργιάδης: Δεν πρόκειται να σχολιάσω τις δηλώσεις Σαμαρά

Τις πολιτικές εξελίξεις των ημερών σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαρακτηρίζοντας τη χθεσινή ως «μία από τις καλύτερες ομιλίες του πρωθυπουργού» στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ο Νίκος Παππάς έγινε πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Κασσελάκη και μετά αυτός “έφαγε” τον Κασσελάκη. Στην πραγματικότητα ο Παππάς είναι εντελώς “στον αέρα”, πέραν του δικαστικού 13-0, κι έτσι ο Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία εκεί και το είπε.

Το κυριότερο όμως, ο πρωθυπουργός έκανε μια συγκλονιστική αναφορά στο μεταναστευτικό. Αξίζει τον κόπο όλοι αυτοί που κατηγορούν τη ΝΔ για το θέμα να δουν τι είπε χθες στη Βουλή, να δουν την ομιλία του κ. Χαρίτση που διάβασε τις εκθέσεις όλων εκείνων των διεθνών ανθρωπιστικών οργανώσεων που κατηγορούν την Ελλάδα για το πόσο σκληρά φυλάει τα σύνορα.

Σχετικά με τα εθνικά θέματα και τα «καρφιά» του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο ίδιος περιορίστηκε στο να σχολιάσει τα εξής:

«Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω δηλώσεις πρώην πρωθυπουργού. Εάν με ρωτάτε αν έχει εσωκομματικόθέμα η ΝΔ, η απάντηση είναι όχι. Εμένα μού αρέσει να μιλάω πολιτικά και όχι παραπολιτικά.

Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω απαντήσεις κύκλων, δεν μου αρέσει και δεν έχω και το δικαίωμα. Χωρίς να θέλω να απαντώ στον Αντώνη Σαμαρά, που γνωρίζετε την αγάπη και τον σεβασμό μου για αυτόν, θέλω να πω τη γνώμη μου για τα ελληνοτουρκικά. Δεν υπάρχει ζήτημα υποχωρητικότητας της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας με την Τουρκία.

Ο κύριος Γεραπετρίτης ενημέρωσε τους βουλευτές της ΝΔ και έμειναν όλοι ικανοποιημένοι. Ούτε στην Κάσο έγινε καμία παραχώρηση, ούτε πουθενά. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε ήρεμο κλίμα με την Τουρκία, γιατί αυτό συμφέρει την Ελλάδα. Ηρεμία με την Τουρκία σημαίνει καλύτερος τουρισμός, καλύτερες επενδύσεις, λιγότερες λαθρομεταναστευτικές ροές».

φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί