Δικηγόρος του Χάρβαρντ ισχυρίζεται ότι ξέρει την ακριβή τοποθεσία της…«εξωγήινης βάσης για εκατοντάδες UFO»

Ένας δικηγόρος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ μίλησε για την τοποθεσία στη Γη που ισχυρίζεται ότι είναι γεμάτη με «εκατοντάδες UFO» από το διάστημα.

Η αναζήτηση εξωγήινης ζωής στο σύμπαν ήταν κάτι που η ανθρωπότητα εξερευνά εδώ και δεκαετίες, με τη NASA να εκτοξεύει πρόσφατα μια αποστολή 4 δισεκατομμυρίων λιρών.

Και μέσω του διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb , αξίας 7,7 δισεκατομμυρίων λιρών , θα μπορούσαμε να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του σύμπαντος, ισχυρίζεται.

Αλλά είναι λίγο δύσκολο, όπως εξήγησαν οι επιστήμονες .

Σύμφωνα με έναν νομικό εμπειρογνώμονα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής , δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε περισσότερα από τον πλανήτη μας όταν πρόκειται για στοιχεία εξωγήινης ζωής.

Ο Daniel Sheehan συνεργάζεται με το The Disclosure Project, έναν οργανισμό που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια και έχει στόχο να αποκαλύψει δημόσια τις υποτιθέμενες γνώσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ για άγνωστα στοιχεία ιπτάμενων αντικειμένων – επίσης γνωστά ως Unidentified Anomalous Phenomena (UAP) – καθώς και στοιχεία εξωγήινης ζωής, ακόμη και γνώση της προηγμένης τεχνολογίας από αλλού στο σύμπαν.

Τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών σε ακρόαση από πρώην αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών που ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση της χώρας έχει στην κατοχή της UFO, καθώς και μη ανθρώπινα σώματα .

Τώρα, ο 79χρονος Sheehan έχει κάνει έναν ισχυρισμό βόμβα σχετικά με αυτό που λέει ότι είναι τοποθεσίες δύο βάσεων για εκατοντάδες UFO.
Ισχυρίζεται μάλιστα ότι τα UFO μπαινοβγαίνουν σε μια από τις τοποθεσίες, αποκαλύπτοντας πού ακριβώς πιστεύει ότι βρίσκεται αυτή η τοποθεσία.

Κάνοντας μια παρουσίαση εκ μέρους του New Paradigm Institute, η οργάνωσή του που ιδρύθηκε για να προσπαθήσει να αποκαλύψει τα υποτιθέμενα μυστικά, είπε: «Αυτά τα διαφορετικά είδη έχουν βάσεις εδώ στον πλανήτη μας, ψηλά στις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές όπου είναι μακριά από όλες τις παρατηρήσεις των ανθρώπων και κάτω από τους βυθούς της θάλασσας του πλανήτη μας.

«Υπάρχει μία από αυτές τις βάσεις ακριβώς κάτω από την Μπάχα, στα νότια του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, έξω από ένα μέρος που ονομάζεται νησί Γουαδελούπη – ή Isla Guadalupe.

«Το USS Nimitz τοποθετήθηκε εκεί για να τα παρακολουθεί και έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100 από αυτά τα UFO να έρχονται και να φεύγουν, να κατεβαίνουν από το διάστημα και να πηγαίνουν κάτω από το νερό σε αυτό το σημείο».

Ο Sheehan συνέχισε: “Είναι υπό παρακολούθηση κάτω από το νερό από τα πυρηνικά υποβρύχια που ήταν συνδεδεμένα με την ομάδα μάχης USS Nimitz. Το έχουν αναλύσει αυτό και γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια βάση εκεί κάτω.”

Το νησί Γουαδελούπη είναι ένα ηφαιστειακό νησί που ανήκει στο Μεξικό και βρίσκεται περίπου 241 χιλιόμετρα από την ακτογραμμή της Μπάχα Καλιφόρνια της χώρας.

Οι μόνοι άνθρωποι που ζουν στο νησί είναι επιστήμονες, στρατιωτικοί που διευθύνουν τον μετεωρολογικό σταθμό του και, περιστασιακά, ψαράδες.

Επισήμως, λιγότερο από 150 άτομα ζουν μόνιμα στο νησί.


photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί